Szex és New York inspirálta Outfit | Tüllszoknya

Nem kifejezetten vagyok Szex és New York rajongó (bár az összes részt láttam), én inkább a Carrie Diaries verziót kedvelem, valamiért az sokkal bájosabb és szerethetőbb. Az eredeti nekem "túl szinglis". Ettől függetlenül persze csodaszép ruhákat és cipőket vonultat fel mindkét sorozat. Carrie pedig közismert a merészebbnél merészebb összeállításairól. Az egyik ilyen ikonikus "Bradshaw darab" a tüllszoknya. Az biztos, hogy ma amikor rajtam volt, holt Carrienek, hol egy királykisasszonynak éreztem magam. Igazán felemelő és persze egyben picit merész érzés is hordani ezt a csodát az utcán. Viszont nagyon kényelmes és légies is egyben. Imádom :)
 I'm not a really big fan of Sex and the city (I've seen all the episodes though), I rather like the Carrie Diaries version of it, I think it's much more charming and lovable. The original one is too "singlish" to me. But both of them shows really attractive outfits, dresses and shoes and Carrie also known about her unique looks. One iconic "Bradshaw piece" is the tulle skirt. Today when I was wearing this skirt I felt like Carrie in one minute, and like a princess in the next. It was really gratifying and a little bit bold to wear this beauty on the street. Nevertheless it's so comfortable and aerial. I just love it :)

 A szoknyát egyébként én készítettem, amihez a tüll anyagot az I love textil boltban vettem. Az elkészítéshez leírást itt találtok: http://www.bluehourdiy.com/2013/05/diy-tulle-skirt-sjp-and-anthropologie.html. Én összesen 8 méter tüllt használtam és persze az alsószoknyához egy vékonyabb fehér anyagot, ami nagyon jól illik a tüllhöz. 

Anyway the skirt was made by me for what I bought the tulle material in the I love textil store. If You want to make it, here is a link to the tutorial: http://www.bluehourdiy.com/2013/05/diy-tulle-skirt-sjp-and-anthropologie.html. I bought 8 meters of tulle and for the underskirt another lightweight white material, which matches the tulle perfectly.






 






 

  PÓLÓ / T-SHIRT - C&A
  KARKÖTŐK / BRACELETS - SIX
NAPSZEMÜVEG / SUNGLASSES - ÁZSIA CENTER
NYAKLÁNC, FÜLBEVALÓ / NECKLACE, EARRINGS - AVON
SZOKNYA / SKIRT - DIY
SZANDÁL / SANDALS - DEICHMANN





CONVERSATION

19 comments:

Anonymous said...

Nagyon cuki! :))

littleancsi said...

Nagyon jól áll! Csini vagy!

Megaera said...

Tényleg olyan, mint Carrie és egy királylány keveréke :) Nekem nagyon tetszik és szuperül áll rajtad :)

Njoythestyle said...

A magyar Carrie!!! Nagyon bájos és cuki vagy ebben az összeállításban, a saját készítésű szoknyáért pedig le a kalappal! :)))
Pusza: Reni

Anonymous said...

A szoknya nagyon szép, de valahogy nem való az alakodhoz. Ne haragudj amiért ezt írom, de nekem ez nem tetszik rajtad, pedig amúgy jó stílusod van. Illetve nekem ez már a picit túúúúúl sok kategória. Talán egy buliba vagy inkább bálba oké, de hétköznapra sok. Bocsánat ha megbántottalak!

Fleur said...

Imádom! Bár nálam Carrie naplója nagyon nem megy, viszont a Szex és New York örök és elpusztíthatatlan :D

djkaty said...

Hát nekem nagyon tetszik, és külön pluszpont, hogy Te magad készítetted :-)

Próbatétel said...

De ügyes vagy! *-* Nekem rögtön az jutott eszembe, hogy más felsővel simán menyasszonyi ruhának is elmenne. :)

Queen of my mistakes said...

Csini, a cipőd különösen tetszik!

Johanna (YouYou) said...

Húú nekem nagyon tetszik! <3

Unknown said...

ahogy azt már írtam youtube-on is nagyon cuki :)
a cipőd pedig gyönyörű :) hogy bírja a lábad?

Fanni said...

Iszonyatosan jó! A szoknya elkészítéséről kérlek mindenképpen írj majd! :)

Rami said...

Dalma, gyönyörű vagy ebben a szettben is:)

Andus said...

Nagyon tetszik! Amúgy én sem szeretem a Szex és New York-ot, a Carrie naplója sokkal jobban sikerült,bájosabb, aranyosabb olya hétköznapibb az egész. Talán azért szeretem jobban, mert jobban tudok azonosulni a szereplővel. Míg a mások sorozatban túl sok nem csak a szingliség, hanem még az "én vagyok a nő nekem egyedül is megy" életfelfogás. Olyan hímsoviniszta néha...? Nem tudom másképp írni..:D

csigusz said...

régóta szemezek egy ilyen szoknyával, nagyon tetsik és nagyon odáig vagyok érte. Tavasz tündéres. De még nem beszéltem rá magamat, hogy elengedhetetlen kelléke lenne a gyűjteményemnek:)

Anna said...

Én is szeretnék egy ilyen szoknyát, mondjuk halványlila színben. :P
Egyébként nagyon tetszik rajtad is, talán egy árnyalatnyival rövidebben jobb lenne.
Bár így hercegnősebb. :)

Kata - mosolyrecept.blogspot.hu said...

Dögös, szuper csajos, nekem is kell :D

Anett said...

Nagyon tündéri ez a szoknya :) és olyan jó barna vagy!

SophiEl said...

Nagyon csinos vagy, jól áll a szoknya és nagyon ötletes DIY darab. :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...