Goodbye February, Hello March!

Az év legrövidebb hónapja nagyon hamar eltelt, amit nem igazán bánok, mert alapvetően nem a kedvenc hónapon: túl szürke és hideg. Ennek ellenére nagyon jól telt ez a néhány hét. Rengeteg pozitív dolog történt velem /velünk: az egyik kedves olvasómtól kaptam egy fantasztikus szépségcsomagot Amerikából, elkezdtem szakvizsga előkészítőre járni és mellette olvasgatni a vonatkozó jogszabályokat, rég nem látott barátokkal találkoztam, elmentünk a La Bodeguita nevű latin élőzenés helyre táncolni, komolyzenei koncerten voltunk az egyetemen és nem utolsó sorban megvettük az első autónkat :)
Ami a fogadalmakat illeti, a hónapban három fő célkitűzésem volt: 1. Türelem, 2. Rendszeres ecsetmosás és 3. Diéta + minimum 2 liter víz/nap.
A hónap eleje kicsit - minden szempontból - visszaesés volt, elfogyott a januári lendület és elmaradoztak a korábban kitűzött edzések és a diétám sem volt igazán eredményes a kisebb kilengések miatt.
Végül sikerült mégis túllendülni ezen a kis holtponton és még inkább rákapcsoltam. Elkezdtem a GI diéta szerint étkezni és ismét rendszeresen edzeni, a héten 4 edzésen vagyok túl (mindegyik kb. 40 perces), még egyet kell csinálnom. A diéta - életmódváltás - segítségével már sikerült is leadnom néhány kilót, de messze még a vége. A napi 2 liter vízivás is megvolt természetesen, bár ez korábban sem okozott gondot, mindig is rengeteg vizet ittam.
Türelem terén szintén sikerült előrébb lépnem. Sokkal nyugodtabb és kisimultabb voltam az utóbbi hetekben, ami a mindennapjaimra is kihatással van. Sokkal kevésbé húzom fel magam apróságokon.
Az egyetlen dolog, amiben nem jeleskedtem, az az ecsetmosás. Bár így is többször mostam ki őket, mint azelőtt (egy hónapban kétszer), bár hetente szerettem volna. Na majd ezután.

A márciusi terveim egy részét már most is alkalmazom, de lássuk őket:

1. Lélek - 3 pozitív dolgot leírni mindennap ✔  -> új cél: rossz dolgok elengedése
2. Lakás/Külső - következetes arcápolási rutin ✔ -> új cél: változatosabb, nőiesebb öltözködés
3. Egészség, fittség - semmi cukros üdítő✔ -> új cél: egészséges nassolnivalókat enni

Ti hogy álltok a fogadalmaitokkal? Tartjátok még?

CONVERSATION

4 comments:

SophiEl said...

Mindig is szerettem az ilyen szemèlyesebb bejegyzèseket nálad, hajrá Dalma, csak így tovább! A kèpeid pedig egyre jobbak és jobbak. :)
Az én februárom célok szempontjàból elég jól sikerült, márciusban szeretnék visszatérni az edzéshez, ey sérülès miatt sokat kihagytam.

Nat said...

Én is szeretem az ilyen személyesebb típusú bejegyzéseket, ebből lehet erőt meríteni, nagyon tetszett ez is! Jók a célkitűzések, sok sikert a márciushoz is :)

Njoythestyle said...

Az állványos-fotózásos kép priceless :D Szuper volt ismét találkozni! :)
Pusza: Reni

Unknown said...

Szuper képek! Akartam már írni, hogy az Yves Roches kávés tusfürdőjét próbáld ki ha van lehetőséged rá, mert szerintem imádni fogod :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...