Teszt | L'oreal skin perfection szérum

A mai teszt főszereplője a L'oreal új, Skin Perfection családjának egyik legígéretesebb tagja, az arcápoló szérum. Megmondom őszintén, engem már a rózsaszín csomagolással megvettek. Annyira szép, nőies, fiatalos és igényes, hogy amikor megláttam, nem tudtam otthagyni a Rossmannban.

A csomagolás nagyon praktikus, a pumpás kiszerelésnek köszönhetően könnyen adagolható és higiénikus a használata. A rózsaszín ombre üveg tökéletes választás volt, ugyanis egyszerre csajos és praktikus a végeredmény, hiszen az üvegben lévő krém mennyiségének változását könnyen nyomon követhetjük. A termék egyébként 30 ml-es kiszerelésben kapható, teljes áron 2900,- Ft.

A cég ígérete szerint a szérum optimalizálja az epidermisz szerkezetét, ezáltal a bőrfelszín minősége javul, a pórusok csökkennek és használatával egészségesebb, tömörebb lesz az arcbőr.
Én elsősorban azért vettem, hogy reggel a sminkelés előtt egy könnyed, ápoló primerként alkalmazzam és meg kell, hogy mondjam tökéletesen bevált. Az állaga szinte híg, emiatt nagyon szépen elterül az arcon, könnyed érzés viselni. Az illata szerintem kellemes, de semmi extra. Szerencsére egyáltalán nem hagy maga után semmilyen zsíros érzést, hamar beszívódik és selymessé teszi a bőrfelszínt. Önmagában a hidratáló hatása szerintem egy kicsit kevés, pont emiatt én reggel, sminkelés előtt szoktam csak használni, mert akkor pontosan azt adja, amit vártam tőle: szépen előkészíti, egységesíti és enyhén hidratálja a bőrt. 
Összességében nagyon megszerettem ezt a krémet, úgyhogy biztosan újra fogom vásárolni. Bár a pórusokkal sajnos ez sem tudott csodát tenni, mégis egységesebb és simább lett a bőröm a használata során és nagyon kellemes érzés volt minden reggel felkenni, mert szinte azonnal babapopsi puhaságú lett tőle az arcom. Az egyetlen hátránya, hogy elég hamar fogy még napi egyszeri használat mellett is (kb. 1-2 hónapra elég).

Ti próbáltátok már a Skin Perfection vonalat?

CONVERSATION

3 comments:

Lolli said...

Ez jó kis dupeja az összetevői alapján a Lancome Visionnaire szérumnak, ami igen csak drága mulatság. Őszintén szólva sajnálom, hogy alkohol van benne. Rendszeresen kipattogok az alkoholtól a szemem alatt.

Ági said...

Nagyon tetszik ez a szérum, tervezem beszerezni, de előtte az itthon lévő krémek számát csökkentenem kell. :)

Unknown said...

Csak néhány napja tesztelem, így még nem akarom elsietni a véleményalkotást róla, de egyenlőre nem értem mire ez a nagy felhajtás a termékcsalád körül. Azt reméltem/remélem finomabbak, kevésbé látványosak lesznek a pórusaim de ez a hatás egyenlőre még várat magára.
Tényleg pihe-puha tapintású lesz tőle a bőr és gyorsan beszívódik.
Smink alá tökéletes, nem "bőrösödik" {szakkifejezéssel élve :D } viszont az illatáért nem rajongok. Szerencsére nem túl erős és hamar elillan de akkor is. A külcsín ötös az biztos!!

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...