Yankee Candle tarts

Korábban nem értettem a nagy felhajtást a külföldi oldalakon a Yankee Candle körül, de miután én is kipróbáltam be kellett lássam, hogy ez bizony jó kis találmány. Az illatok tárháza szinte végtelen, szezonról szezonra válogathatunk a nekünk tetsző illatok közül.


A termékskála elég széles, különböző méretű illatgyertyáktól kezdve, a tartokig (mini viasztömb) mindenféle kapható. Őszintén szólva én a gyertyát kicsit drágának tartom, így a tartokat próbáltam csak eddig, ezeknek viszont fantasztikusan intenzív illatuk van, Bőven elég, hogy a mi nagy belmagasságú albérletünket is betöltse finom illattal. Természetesen az illatok intenzitása az egyes változatoktól függően eltérő lehet, de összességében nagyon jó mindegyik.

Akik esetleg még nem ismerik a termékeket: a kis virágos viaszformát párologtató tetejére kell helyezni (víz nélkül) és az alá helyezett mécses melege felolvasztja a viaszt, amiből így felszabadulnak az illatanyagok. A termék maga nem párolog el, hanem fokozatosan veszít az intenzitásából, így amikor, már nagyon gyenge, kidobható.

Legutóbb az alábbi termékeket vásároltam meg. 



Nektek melyik a kedvenc illatotok?

CONVERSATION

7 comments:

Anna said...

A Pink Grapefruit kivételével mindegyiket próbáltam és szeretem. :)
Az FT-ből most nekem is van itthon, majd szeptemberben használom el.

Mindenkori kedvencek: Lake Sunset, Vanilla Cupcake, Under the palms, Salted Caramel, Beach Wood, River Valley, Black Coconut, Champaca Blossom, Farmers Market, Vanilla Chai, Christmas Eve, Snowflake Cookie.

szivecske said...

Mennyibe kerül egy ilyen tart?

Unknown said...

Budapesten csak a Dohány utcában lehet kapni? vagy tudtok más lelőhelyet is?

Unknown said...

A fireside treats a legszimpatikusabb, de nekem még nem volt szerencsém egyet se kipróbálni. Most augusztusban, mikor el akartunk menni az üzletbe, zárva voltak, de talán a legközelebbi pesti kiránduláskor már sikerrel fogunk járni. :)

Fleur said...

A Pain au raisin annyira isteni, nagy kedvencem...talán még egy nagy gyertyára is beruháznék belőle :) Isteni találmány a tart!

Unknown said...


Én is nemrég kaptam meg az első Y.C. rendelésemet de már előre látom, hogy lesz még több is belőle. Elsőként én is tartokat rendeltem és ha valamelyik illatba beleszeretek akkor majd megrendelem gyertyában is.

Verushka said...

Én is most vásároltam először Yankee Candle tartokat. Egyenlőre a mangós barackosat próbáltam ki, és nagyon szeretem.

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...