Brown to Earth!

Ahogy egyre több sminktermékem lesz már egyre kevésbé tudnak lázba hozni az újabb és újabb termékek. Ritkán van, hogy egy-egy szemhéjpúder láttán azt érzem, ez bizony nekem feltétlenül most azonnal kell. A legújabb Catrice szortimentből való Stylo Szemhéjpúder ceruza Brown to Earth árnyalata kapcsán mégis pontosan ezt éreztem. Amint felkentem a kézfejemre és megláttam azt a gyönyörű fényes karamellel átitatott fényes homokszínt, tudtam ezt bizony nekem találták ki. Egy húzásra tökéletes fedés, krémes állag, könnyen kezelhető csomagolás. Kell ennél több?


Pedig van még ezen túl is. Nem sokkal később ugyanis kaptam kézhez a Pupa legújabb kollekciójából álló csomagot (Dot schock collection), amelyben ott lapult a 706-os Bronze Chestnut árnyalatú Wet & Dry mono szemhéjpúder, ami árnyalatában szinte tökéletesen illeszkedik a Catrice krémes szemceruzájához azzal a különbséggel, hogy az előbbi olyan fényesen szikrázik, hogy az ember nem győzi nézegetni a szemhéját napsütésben. Sajnos a fotók ezt a csodaszép csillogást nem adják vissza, de ha lehetőségetek van mindenképpen próbáljátok ki legalább az üzletben ezt a csodát (vagy a kettőt együtt), mert valami gyönyörű kombinációt adnak. Nektek hogy tetszik?
Balról jobbra: Catrice, Pupa mono, Catrice és fölötte a Pupa mono


CONVERSATION

1 comments:

Barbara said...

A catrice termékek közül én is egy hasonlót vásároltam a celtica limitált szériából! Nagyon meg voltam elégedve vele, ezeknek a színei is nagyon szépek!

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...