Nyerj egy páros utazást a kedvenc városodba!

Nemrég egy szuper csomagom érkezett a Henkel Magyarországtól, és ami ennél még szuperebb, hogy 2016. március 31. napjáig tart a "Te stílusod, a te városod" elnevezésű nyereményjátékuk, amelyen három darab páros utazást lehet nyerni New Yorkba, Rio de Janerioba illetve Tokióba. 
A személyes kedvenceim a csomagból az Ultime töredezés elleni hajápolók, amiket ezelőtt még sosem próbáltam és először nem is fogott meg annyira a kissé édes, kakaóra emlékeztető illatuk, de aztán többszöri használat után egyre jobban rákattantam. Ráadásul a párom is folyton dicséri, hogy milyen kellemes a hajam illata a használatuk után. Ezeket mindenképpen ajánlom, hogy próbáljátok ki, ha nem is a nyereményjáték ideje alatt, de akár a közelgő Glamour-napokon.

A nyereményjáték részletes szabályait az alábbi linken érhetitek el, de siessetek, mert csak március 31-ig lehet jelentkezni. Sok sikert! 

CONVERSATION

1 comments:

Anna said...

Az én dobozomban is pont ezek lapultak. :) A hajápoló termékeknek tényleg isteni illatuk van. De nekem a tusfürdő a kedvencem. :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...