Perla a hazai organikus arcápoló olaj

Nemrég megkeresett Minie, a Feminie blog szerzője és elújságolta, hogy létrehozott a férjével egy 100%-ig természetes multifunkcionális arcápoló olajat, a Perlát. Nagyon felkeltette az érdeklődésemet, ugyanis nagyon ritka, hogy valaki itthon saját márkával rukkoljon elő. A termék, ahogy a blog is nagyon letisztult és elegáns, tökéletesen illeszkedik a benne rejlő termék természetességéhez.

Minie és családja nagyon egészséges és tudatos életmódot élnek, amiről a blogon is rendszeresen beszámol. Az általa megalkotott termék a leírása szerint egyszerre hidratál és táplál, arc-, testűpolóként és sminklemosóként is funkcionál. A benne lévő értékes olajoknak köszönhetően néhány hét használat után egészségesen ragyogó bőrt ígér, amellett, hogy javít a bőrszerkezeten is. A perla ricinus, jojoba, ligtszépe, tamanu és szőlőmagolajat tartalmaz, e mellett terápiás minőségű illóolajok is gazdagítják és ezek adják az enyhe citrusos-virágos illatát.

Én már alig várom, hogy kézhez vegyem a kis üvegcsét, nagyon kíváncsi vagyok ugyanis, hogy mit tud a termék. Amint elkezdtem a használatát jövök egy részletesebb teszttel és beszámolóval!

Amennyiben kíváncsiak vagytok a termékre, az alábbi linken tudjátok nyomon követni az indulást és az elsők közt kipróbálni: Feminie - Perla. 

CONVERSATION

0 comments:

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...