Teszt - Chocolate Lovers paletta


Az utóbbi években egyre kevesebb olyan limitált kiadás került a drogériák polcaira, amiért szívesen kinyitottam volna a pénztárcámat, viszont a Rival de Loop Young Chocolate lovers kollekciója nagyon megtetszett. A trendkiadásban két szájfény, egy szemöldökformázó, egy highlighter, egy bronzosító és egy szemhéjúder paletta található, melyek közül egyedül a paletta jött velem haza. A bronzosító tetszett volna, de nagyon sárgásnak találtam, szemöldökformázót pedig nemrég rendeltem az Avontól, így nem volt szükségem még egy tégelyre. A palettából szerencsére minden Rossmannban láttam tesztert is, így egy gyors swatcholás után meggyőztem magam, hogy bizony ez a paletta 1500,- Ft-ért szinte ajándék.
A csomagolása szerintem írtó helyes és igényes. Az arany szívecskék nagyon feldobják a csajos csomagolást, a mágneses kartonpapír pedig igazán igényesre sikerült. Sajnos sem tükör, sem pedig applikátor/ecset nincs benne, de ez az egyetlen hibája.

A palettában 10 szemhéjfesték található, melyek közül kettő matt, a többi pedig fényes finishű. Nagyon tetszik, hogy minden árnyalat kapott egy fantázianevet. A színek alap nélkül is kellően pigmentáltak, de alappal természetesen sokkal élénkebbek és tartósabbak is, így mindenképpen ajánlom, hogy ha mást nem, egy kis korrektort használjatok a szemhéjra mielőtt felviszitek a festéket. Mindegyik árnyalat kellően krémes és könnyen eldolgozható, bár talán egy kicsit porzanak. 
 
A Nude árnyalat egy fényes elefántcsontszín, amely tökéletes a teljes szemhéjra, a szemöldökcsontra és a belső szemzugba highlighternek.
A Diamond egy nagyon szép halványrózsaszín árnyalat, amely a mozgó szemhéjon tökéletes és nagyon emlékeztet a Sleek Oh so special paletta Gateau árnyalatára.
A Sand egy nagyon jól pigmentát matt barna. Én újabban imádom ezeket az árnyalatokat a mélyítő vonalban vagy egyetlen színként a teljes szemhéjon elsatírozva.
A Party szintén egy fényes rózsaszín, bár ez elmegy egy kicsit bronzos irányba. Tökéletes a mozgó szemhéj kiemelésére.
A Brick a másikk matt barna a palettában, ezt is imádom, ahogy a Sandet is. Ez egy tökéletes közép csokibarna, ami a mélyítővonalba, a külső szemzugba és az alsó pillasorhoz is fantasztikus. Jobb híján szemöldökformázásra is használható.
A Gold bar egy meleg arany szín, szintén a mozgó szemhéjra vagy belső szemzugba felkenve mutat igazán jól.
A Cinnamon egy gyönyörű közepes bronzos barna, mozgó szemhéjra és külső szemzugba is jól mutat. de az alsó pillasort is ki lehet emelni vele.
A Choco egy sötétebb, fényes csokoládébarna. Szempillatőhöz és mélyítésre tökéletes.
A Morocco a Partyhoz hasonló, bár kissé mélyebb, barnásabb árnyalat, de ennek is van egy rózsaszínes fénye. Mozgó szemhéjra vagy átmenetként satírozásra is nagyon jól mutat.
Végül a Spicy egy hidegfényű bronzos barna. Teljes szemhéjra vagy szolidabb sminkek esetén a külső v-be nagyon jól mutat.
  
A swatchok készítésénél alapozót használtam alapként és szerintem elég jól látható, hogy mennyire pigmentáltak minden árnyalat. A két matt barna meglepően jól teljesít, hiszen általában a matt színek sokkal gyengébbek szoktak lenni, mint a fényesek, így külön öröm számomra, hogy ezek is csodásan mutatnak. Nekem a felső sor és ezek közül is a Sand és a Brick a kedvenceim, de gyakorlatilag bármelyik árnyalat maximálisan kihasználható akár egy nappali, akár egy erősebb, alkalmi smink elkészítéséhez, nincsenek felesleges árnyalatok, ki nem használt színek, ami külön piros pont a Rival de Loopnak. Összességében nagyon elégedett vagyok a termékkel. Ár-érték arányban nagyon jó vétel volt. Üdítő folt a drogéria polcain a cuki csomagolásával és jó minőségével. 
Hol? Rossmann (Limitált!)
Mennyiért? 1499,- Ft 

Nektek hogy tetszik?


CONVERSATION

1 comments:

Anna said...

Nagyon helyes kis paletta, de annyi ilyen színem van már, biztosan nem használnám ki. De az ár érték arányt tekintően tényleg szuper és klassz, hogy végre a drogériákban is vannak nagyobb paletták, elérhető áron. :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...