DIY Csokipakolás

Miután mindenki blogja tele van a Sunfleur termékekkel és pakolásokkal (főleg a csokissal), ezért - mivel én sajnos nem kaptam megkeresést tőlük - elhatároztam, hogy elkészítem a saját csokipakolásomat. Pontosabban kakaósat. 

Hozzávalók:
1 kk kakópor ( a sima, cukrozatlan)
1 kk méz
kevés tej



A lényeg, hogy krémes, nem túl híg elegyet kapjunk, amit könnyen fel tudunk vinni anélkül, hogy a nyakunkba csorogna mind. Tehát inkább sűrűbb legyen, mint folyós.
A hozzávalókat jól össze kell keverni, felvinni az arc (esetleg a nyak és a dekoltázs) területére és kb. száradásig rajta hagyni, de legalább 25-30 percig, hogy a sok-sok értékes anyag beszívódjon a bőrbe. Nekem nagyon jó puha lett utána az arcom, azért kevésbé intenzív hatásra számítottam, de nagyon pozitív :) Igaz úgy néztem ki, mint egy kis néger, de vicces volt. Apukám jót nevetett is rajtam, barátom pedig kérte a képet, hadd nevessen ő is. Úgyhogy azt hiszem bevállalom és veletek is megosztom :) (Bocs a kósza tincsekért...)

CONVERSATION

5 comments:

Sophie said...

tudtommal senkit nem kerestek meg, hanem jelentkezni lehet náluk. Én pl küldtem nekik egy emailt, tök hamar jött a válasz és tegnap meg is érkezett az általam kiválasztott két termék, szóval nagyon aranyosak:)

Csipkelány said...

Igen? Én eddig akinél láttam szinte mindenki azt írta, hogy "megkeresték", én ezért gondoltam. De köszi, hogy szóltál. :)

Makeupcakes said...

Nagyon jó a kép! :D
Én a csokis maszkot és a grapefruitos radírt használom tőlük - boltban vettem :D -, mindkettő nagyon jó, de ha választhatok, akkor a radírra voksolok, az illata valami mesés, és a hatása, állaga is pont nekem való. :) Bekerült a kedvenceim közé.

Csipkelány said...

Én is tervezem, hogy közül nézek a termékeik között, mert nagyon jókat ír mindenki és az áruk is jó. :)

Thündérke said...

cuki :D ezt én is kipróbálom:) jaaa és én is lemaradtam a jelentkezésről... :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...