Egy kis személyes

Először nem igazán akartam írni 2011-ről, mert gondoltam, nem történt semmi különleges velem, de aztán rájöttem, hogy vannak dolgok, amelyek miatt mégis fontos és jó volt ez az év. Lényegében ez az utolsó év, amikor még igazán egyetemista vagyok. Ez a 9. szemeszterem, már minden tárgyam megvan (na jó még van most 3 vizsgám, de csak nem fognak ki rajtam :). Lehet, hogy csak né vagyok ennyire szentimentális, de ahogy így ötödévesen visszagondolok a  régi időkre és végignézem az egyetemi éveimet, azért meghatódom kicsit. Emlékszem, hogy vacilláltam a felvételinél, hogy mit is jelöljek. Aztán amikor megvolt, izgultam az érettségin. Aztán, amikor felvettek az úgymond álomszakra (ELTE jogász), akkor először nem is örültem neki annyira. Olyan nagyon a Pázmányra készültem és nem hittem el, hogy ide én bejuthatok (és egyáltalán nem nézem le a Pázmányosokat, mielőtt valaki félreértené, sőt), hogy csak álltam és a többiek szóltak, hogy örüljek már, benn vagyok az ELTE-n, az Állam- és Jogtudományi Karon. Aztán már örültem, de még hogy :) Emlékszem az első filozófia órára hétfő reggel 8-kor a VIII-as teremben, emlékszem az első zh-ra ahol megbuktam, mert biztos nem tudtam, mi az a bith-riduti (hivatalnokok háza mezopotámiában), vagy, hogy ki volt Lipit Istár :) Aztán első év végén emlékszem, amikor római jog szigorlat előtt a lépcsőn ülve sírtam délután 4-kor, amikor anyukám hazajött, hogy én meg fogok bukni a másnapi vizsgán. Aztán 4-est kaptam. Aztán nagyon gyorsan elszaladt ez a pár év. Most, hogy itt vagyok ötödévesen, nem érzem úgy, hogy olyan "nagy" lennék, mint azok, akikre elsőben én úgy felnéztem. És mégis.

Aztán ez volt az első alkalom, hogy barátokkal külföldön voltam nyaralni, ami szuper jó volt. Nagyon jól éreztük magunkat és jó érzés volt az is, hogy ezt a saját összekuporgatott pénzemből tettem.

A legjobb és legnagyobb dolog, ami idén történt velem, hogy megtaláltam a munkahelyet, ahol nagyon jól érzem magam és ahol valószínűleg diploma után is dolgozni fogok. A csapat szuper, fiatalos, lendületes, jó fej mindenki, érdekesek az ügyek, a többit pedig meglátjuk :)

Ősszel megírtam a szakdolgozatomat, már csak véglegesíteni kell beköttetni és leadni. Azért jó érzés lesz majd kiadni azt a közel 100 oldalt a kezemből szépen beköttetve :)

Végül, de nem utolsó sorban, bár nagy újdonság nem történt, de örülök annak is, hogy jól telt ez az év a párommal , aki mindig mellettem áll, tűri a vizsgaidőszakban rám törő stresszrohamokat és a hangulatingadozásaimat. Nem tudom, mi lenne velem nélküle. Nagyon jó, hogy van nekem.

2012-ben remélem sikeresen megvédem a diplomámat, leállamvizsgázok és nyárra, ha mindegy jól megy már dr néni leszek :) Ohhh :')
Aztán belevetem magam a munkába és remélem sikerül idén is valami szép helyre elmenni és kikapcsolódni. A többit pedig még meglátjuk jövőre.

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! Remélem 2012-ben is itt lesztek velem.
U.i.: Képzeljétek, tegnap este találtunk az udvaron egy kiscicát, beengedtük, etetgettük, játszottunk vele :) Remélem visszajön, mert este azért kiengedtük az udvarra. Egész hajnalban az ablakpárkányomon nyávogott és nem tudtam tőle aludni, de most sehol sem látom. :) Anya már el is nevezte Szilveszternek.

Addig is néhány fotó 2011-ből:













































CONVERSATION

13 comments:

Makeupcakes said...

Jó volt olvasni. :)
Sok sikert, boldogságot neked erre az évre is!

adrus said...

de jóó :)) mennyi kép:)a szökőkutas nagyon csini:)) és mennyi eredmény, jövőre is soksoksok sikert!! menni fog minden, kis Dr.néééni :) :D sokpuszi:)

Csipkelány said...

köszönöm lányok :) Nektek is Boldog Új Évet!

Angol Csipke said...

olyan jók a képek! és annyira jó volt olvasgatni az egyetemi életről szóló kis részt:)
az lenne a kérdésem, hogy személyesebb dolgokkal (nincs sok köze a bloghoz :)) milyen módon fordulhatnék hozzád?

Kinga said...

Jó volt látni ezeket a szép képeket! Sok-sok boldogságot Nektek az új évre is! :)

Csipkelány said...

Köszönöm. Örülök, hogy tetszett.
Angol Csipke: A következő e-mail címre írhatsz nekem: matefidalmabrigitta@gmail.com

Csöpi said...

Nagyon jó volt olvasni az elmúlt pár év történéseit :D
Minden vágyad teljesülését kívánom 2012-re, ami "bizonyítottan" egy jó évjárat lesz :D:D:D
"Cserébe" soksok új posztot, sminkvideót és fincsi recepteket kérek :D

Thündérke said...

Én is pont gondolkodtam, hogy itt vagyok 20 évesen... de annyira "kicsi" vagyok még, nem állok készen ,még az életre :D .
Jó kis bejegyzés volt, kívánom, hogy ez az éved is szuper legyen ! :)

Csipkelány said...

Aranyosak vagytok csajok, köszi :) Nektek is sikeres új évet kivánok :) Csak nem lesz itt a világvége decemberben (vagy mikor)
Csöpi: Igyekszem minél többet készíteni. :)
Thündérke: Ne aggódj, majd minden kialakul, addig élvezd ki az egyetemi éveket :) Én inkább azon szoktam parázni, hogy jó lenne már elszakadni itthonról anyagilag meg minden és félek ez nem két hónap lesz :S Pedig nem akarok "sokáig a szüleim nyakán lógni".

dyna said...

hajráhajrá 2012-ben is!
és köszi a fini kaja tippeket, nekem azok voltak a kedvenceim. :)

Anonymous said...

Nagyon tetszett ez a bejegyzés! :) sok sikert az államvizsgádhoz, és olvaslak az idén is természetesen! :)Cukik vagytok a pároddal! ;)

Koch-Babics Évi és Koch László said...

Jaaajj, hát, még egy órája sem vagyok a blogod követője, de...olyan szimpi vagy, annyira nagyon! :)
Nagyon-nagyon sok sikert kívánok Neked én is (még így ismeretlenül)az új évre! :)
És most, ahogy olvastam már jó pár bejegyzést a blogodból, megbizonyosodtam arról, hogy az egyik újévi fogadalmamat tényleg itt az ideje elkezdeni megvalósítani és én is belefogjak egy blog írásába (hasonlóan beauty témában :D ;) ), amit már olyan rég tervezek, csak eddig nem mertem. Köszi ezt is! :):)
Szép estét!
Évi

Csipkelány said...

Evee (Évi): Köszönöm szépen :) Örülök, hogy tetszik a blog. A másik bejegyzéshez irt tippjeidet is köszönöm, igyekszem majd megfogadni őket :) A saját bloghoz sok sikert kívánok, mindenképpen küldj majd egy linket, ha megvan :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...