L'oreal Casting Créme Gloss hajszinező

Nagyon sok kérdés kapok azzal kapcsolatban, hogy mivel festem a hajamat, ezért gondoltam ideje lenne írni erről a termékről. Ez pedig nem más, mint a L'oreal Casting Créme Gloss hajszínezője, amit évek óta használok és nagyon meg vagyok vele elégedve.



A legnagyobb előnye, hogy nem tartalmaz ammóniát, ezért az illata is kellemesebb és a hajnak sem árt annyira. Nagyon egyszerű vele dolgozni, ma már én magamnak csinálom és nem kenem össze sem a fürdőt, sem magamat :) A hatóideje 20 perc, ami szintén szuper.  Amit még nagyon szeretek benne, hogy mivel egy színezőről van szó, nem lenő a hajról, hanem úgymond lekopik. Egyenletesen, nem pedig egy csíkban a hajtőnél, ami szerintem sokkal esztétikusabb. Igaz az árnyalat, amit használok nem annyira kirívó és nem tér el annyira a hajszínemtől, hogy nagyon csúnya legyen, de azért jobban szeretem ezt.

Szintén nagy előnye, hogy felkenés után nagyon selymes és puha lesz a hajam és csodaszép fényes. Sajnos ez nem tart örökké, hiába ápolom mindenféle termékkel, ugyanolyan, mint amikor ezt felkenem sosem lesz.

Az árnyalat, amit mostanában használok a 634-es mézgesztenye, ami a gesztenyének egy melegebb árnyalata. Eddig jeges gesztenyét illetve gesztenyekrémet használtam ( ez utóbbit már nem szoktam látni, pedig azt nagyon szerettem :( ) illetve volt már csokoládé is. Most azt hiszem maradok ennél az árnyalatnál, mert annyi pozitív visszajelzést kaptam róla, hogy azt hiszem megtartom :)

 Sajnos az egyetlen hátránya szerintem, hogy egyre drágább. Éppen a héten néztem Rossmannban és teljes áron már 1999,- Ft. Én mindig megvárom az akciót, általában 1400-1500,- Ft-ért lehet akkor kifogni, ami nem olyan vészes, de így sem a legolcsóbb. Viszont azt meg kell mondanom, hogy míg Zsófi barátnőm mindig 2 doboz festéket vesz a hajára (nem tudom pontosan milyet használ), addig nekem elég ebből egy is, mert bőven elég az egész hajhosszra, pedig azért már nekem sem rövid a hajam! Szóval ha ezt nézzük, akkor nem is vészes az ár.

Így néz ki felkenés előtt a Mézgesztenye árnyalat a tubusban


Ez pedig a végeredmény

Összességében elmondhatom, hogy imádom ezt a terméket, szerintem szuper. Mindenkinek ajánlom, aki nem akar tartós hajfestéket venni és nem szeretne drámai változást a haján, inkább csak feldobni a szint és szép fényt adni a hajának.

CONVERSATION

36 comments:

Dii said...

Nagyon szép ez a hajszín :) Én pontosan azért nem merek nekivágni ismét a festésnek, mert akkor ha lenő, folyamatosan újra kell festetni. Ezért gondolkoztam már azon én is, hogy csak hajszínezőt veszek, mert ha megunom, csak kikopik. Ha majd egyszer eljutok odáig, eszembe fog jutni ez a fajta :)

Csipkelány said...

:) Érdemes egy próbát tenni!

Viktória said...

Én is próbálkoztam régen ezzel a színezővel, és meg voltam elégedve nagyon. Szép ez a szín. Kellemes hétvégét! :)

PAncsi said...

Én most hétvégén fogok bele egy kis hajszínezésbe :-)
Nyáron tetettem melírt a hajamba, de már meguntam, nem akarom újra, viszont nem tetszik a lenövése, így beszínezzük. Tetszett a korábbi bejegyzésed, így döntöttem én is a hajszínező mellett.
Kíváncsian várom az eredményt - első körben aranyszőke színt választottam, hogy nehogy túl sötét legyen, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle (már kíváncsian várom :-)

Anonymous said...

Mivel szoktad begöndöríteni a hajadat? Annyira szép!:))

Csipkelány said...

Viktória: Örülök, hogy Te is szeretted. Már nem használod?
Pancsi: Sajnos szőkében nem tudom, hogy működik. Az talán kicsit kényesebb, nem?
Névtelen: Remington sleek and curl hajsütővel szoktam vasalni és göndöríteni is :) Szuper masina :)

PAncsi said...

Ebből a termékből nem találtam szőke színezőt, csak festéket, azt pedig nem szeretnék.
Gyári szőke vagyok, csak nyáron még világosíttattam rajta a melírral, most pedig szeretnék egy sötétebb, természetesebb színt belőle (így utólag persze nem tűnt logikus lépésnek már a melír :-)
A Palette Color Shampoo színei között találtam aranyszőke hajszínezőt, az kerül a hajamra (melírként már próbáltuk, jónak tűnik, nem túl drasztikus a változás, pont amilyet szeretnék, viszont kíváncsi vagyok milyen lesz az egész hajamon)

Anonymous said...

Sziasztok!

Én is színezőt használok (igaz más márkájút), de sajnos nekem hamarabb kezd mindig lenőni a hajam, mint kikopni a festék. Nálam ez borzasztóan ronda, mert alapól középszőke vagyok, és sötétbarnára festem/színezem a hajam, szóval ha még csak fél centis a lenövés, akkor is úgy nézek ki távolról, mint aki kopaszodik..
Én is azért mertem belevágni ebbe a színezős dologba, mert azt mondták többen is, hogy úgysem lenőni, hanem kopni fog, hát sajnos ez nem így van, szóval ezzel vigyázni kell ha valami egészen más hajszínt szeretnénk elérni, mint az eredeti hajszínünk..
Gondoltam megosztom a saját rossz tapasztalatomat, ha hamarabb hallok ilyesmit, biztosan nem vágtam volna bele..:(

Thündérke said...

Olyan szép hajad van <3

tail said...

Már én is nagyon régóta tervezgetem a hajszín váltást....azt hiszem ez egy tökéletes megoldás....
voltam egyszer nagyon szöke, nekem nagyon tetszett, de közel fél év kellett hogy elérjük a nekem tetszö színt, addig meg csak szívtuk és szívtuk a hajamból az életeröt (nagyon erös a hajam) a folyamat során tönkrement a textúrája a hajamnak, ezért most valami kímélöbb megoldást kerestem....úgy gondolom a színezés tökéletes megoldás lesz....amúgy is tetszik a nem túl erös vörös behatás, szóval vmi vöröses barna árnyalatot kerestem/-ek
amúgy épp most láttam a Rossmann prospektusban (a németben) csak 4€ ez a Creme Gloss, szóval lehet ez lesz a nyerö;)
köszi a bejegyzést!
amúgy a hajszíned nekem nagyon bejön;)

Csipkelány said...

tail: Örülök, hogy igy gondolod. Remélem az eredmény is tetszik majd neked. Szerintem megéri kipróbálni! :)

Anonymous said...

Szia!
Nekem az a kérdésem lenne, hogy mennyi idő után lehet újra festeni ezzel? mert én befestettem és 1 hónap után kikopott,de nem tudom hogy van e erre valami idő, amit be kell tartani.
Köszi előre:)

Csipkelány said...

Szerintem nincs rá javasolt idő. Mivel ammóniamentes és nem tartós festék nem károsíthatja szerintem túlzottan a hajat. :)

Unknown said...

Szia! Nagyon jó a hajad színe, én is pont ilyet szeretnék. De nem tudom, nekem ez az árnyalat ilyen eredménnyel járna-e, mert most ettől sötétebb a hajam. Neked milyen az eredeti- vagy a festés előtti- hajszíned? csak hogy viszonyíthassak :) köszönöm előre is a választ! :)

Csipkelány said...

nekem olyan középbarna. ennél kicsit talán világosabb, de már elég régóta ilyesmi árnyalattal színezem.

Anonymous said...

sziaa:)
Azt szeretném megtudni, hogy mennyi idő alatt kopik ki a hajból, és ugye nem fog előbb lenőni?
Én szőke vagyok, de szeretném pár hétre barnára festeni a hajam, csak nagyon félek tőle, mert sokan mondják, hogy előbb lenő és akkor az hülyén néz ki, és hogy roncsolja a hajam.
Te mit gondolsz? Meg lehetne próbálni a szőke hajamra?
Előre is köszönöm!

Csipkelány said...

Alapvetően a színezők inkább kopnak. Viszont ha szőke vagy és barnára fested lehet, hogy ugyan alapvetően nem nő le, de a hajad növésével idővel úgyis látszani fog sajnos. Legfeljebb nem olyan élesen, mint tartós festéknél. Mivel nekem alapvetően barna hajam van, alig tűnik fel. Szőkénél nem tudom milyen. Azért 2-3 havonta érdemes rákenni. :)

Anonymous said...

És ha csak egyszer akarom befesteni? Akkor 2-3 hét alatt lekopik?

Csipkelány said...

Nem, olyan gyorsan nem. Szerintem 2-3 hónap.

Anonymous said...

Pár hónap után, mikor már elkezd kikopni a festék, akkor nem lesz nagyon fakó, fénytelen, töredezett a haj? A többszöri, egymás utáni festés nem szárítja ki a hajat? Köszönöm!

Csipkelány said...

Ha az lesz, szerintem nem a festék miatt, hanem egyéb dolgoktól (pl. sok hő, sűrű vasalás stb.) Természetesen a színe fakóbb lesz idővel.

Anonymous said...

Szia, tudsz-e segitenei nekem abban, hogy a jeges gesztenye hasznalatakor milyen szint kaptal? En voroses-barna arnyalatot keresek, de nem talalok. Csokira festettem sokaig, de mar szinte fekete volt a hajam tole. Koszi elore is.

Csipkelány said...

Szia! Szerintem ez is és a jeges gesztenye is vöröses, bár nekem a csoki is az. Festés után pár hajmosásig mindig sötétebb azután fokozatosan világosabb lesz a hajszín.

Anonymous said...

Koszi :) Mennyire sotet a jeges gesztenye? Regebben csokival festettem, ami voroses volt, de aztan mar sehol se lehetett talalni olyan szint, es valtottam egy masik csokira, ami nagyon sotet volt, es nem is volt voroses arnyalata.

Anonymous said...

Most milyen színt használsz? A 634-et használtam, de már nem találom sehol, megszüntették. Az 535 sokkal sötétebb? Mennyire vörös?
Köszi!

Anonymous said...

A szeptemberi kedvencek videóban milyen a hajszíned? Az nagyon tetszik.

Csipkelány said...

Azt hiszem Csokoládé! :)

csibe said...

Sziaaa! En olyan festeket keresek ezek kozott, amelyik eleg sotet barna, de nem voroses arnyalatu!! Melyiket ajanlanad? Csokit szeretnem kiprobalni, de olvasom mindenhol, hogy annak is van voroses beutese! Elore is koszii :)))

Anonymous said...

Szia.
A boltban sajnos nem találtam mézgesztenye színt, így tejcsokoládét vettem.
Ez lesz az első színezésem.
Dobozra 5 perc van írva, de több helyen 20 percet olvastam.
Te hány percig hagyod a hajadon?

Csipkelány said...

Nem tudom hol olvastad az 5 percet, amit én vettem, annak a tájékoztatójában mindenhol 20 perc volt. Én is ennyi ideig szoktam fent hagyni :) @Névtelen

Anonymous said...

Szia! Nagyon jó a hajszíned. Több helyen (Rossmann, DM, Müller) néztem a mézgesztenye hajszínezőt, de nem találom. Lehetséges hogy már nem kapható ez az árnyalat? Most festeném először a hajam, eddig csak melírozva volt, és nem szeretnék nagy különbséget az eredeti hajszínem(barna) és a "festett" között és emiatt tetszett volna ez az árnyalat.

Csipkelány said...

Köszi. Valóban megszűnt, én most a Csokoládét használom (535 azt hiszem). Az nagyon hasonló :)@Névtelen

Anonymous said...

Köszi :)

Unknown said...

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy én elég merész szint választottam!Elősször le kellett szívassam a hajam,mert padlizsán tartós festékkel kentem!

Unknown said...

Most az XXI pinkkel festettem be,de itt ott foltos lett,és a színe sem olyan!Ha egyből rákenem megint ugyan ezt a színt,világosabb lesz?Köszi a válaszokat

Anonymous said...

Nagyon szép szín! és képen sajnos nem szokta visszaadni a melegségét, valódi színét :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...