Szeged 2. nap

 A második napom nem indult túl jól Szegeden. A kezdeti lelkesedés alábbhagyott, egyedül voltam, nem tudtam, mit csináljak. Kezdetnek elmentem a Boci Tejivóba reggelizni. Nem volt rossz (jó az ötlet és a hely), de talán kicsit többet vártam azok után, amennyi jót olvastam róla. Reggeli után nem igazán volt kedvem semmihez. Egy régi ismerőssel - aki már korábban is tetszett- megbeszéltük, hogy amikor Szegeden leszek, ő is lejön és találkozunk, amiből persze nem lett semmi. Mondván, rengeteg a dolga, reggeltől-estig dolgozik, nincs ideje átjönni.
Bár nem kifejezetten ezért mentem, mégis reménykedtem, hogy lesz a dologból valami, úgyhogy a kedvem csak még rosszabb lett ezután. (A dolog iróniája, hogy a srác napokkal később feltette facebookra, hogy épp aznap volt szabadtéri előadáson Szegeden egy lánnyal, amikor én ott voltam...majd miután mondtam neki, hogy ne legyen már ilyen amatőr, hogy hazudik és utána még fel is tölti fb-ra, még ő volt megsértődve :D). Szóval a lényeg, hogy már ott tartottam, hogy inkább hazajövök, de aztán valami mégsem hagyott nyugodni és úgy döntöttem, elmegyek az Anna fürdőbe. Milyen jól tettem! Nagyon jólesett az egész délutános pihenés, fürdés, szaunázás, aromakabin. Teljesen megnyugodtam és kiélveztem minden percét.  Teljesen feltöltődtem és úgy döntöttem, hogy nincs értelme hazamenni, akkor sem, ha nem minden megy olyan könnyen, mint gondoltam.

A fürdőből a szállás felé belefutottam egy fúvós zenekar előadásába, ami eszembe juttatta a legutóbbi randimat egy trombitás sráccal (amiből nem lett semmi), de nem hagytam, hogy ez elvegye a kedvem. Úgy döntöttem, este kimegyek a városba, sétálok, esetleg megpróbálok ismerkedni. Hát ebből első körben az lett, hogy két srác odajött hozzám, eleinte csak beszélgettünk, majd elég világosan utaltak rá, hogy nem bánnák, ha mindketten velem tölthetnék az estét... ekkor úgy gondoltam, itt az ideje elköszönni. Szerencsére nem volt semmi probléma, nem erőszakoskodtak vagy ilyesmi. Utána visszamentem a koleszhoz és kicsit üldögéltem a kinti padokon, amikor egy srác odajött és lekezdtünk beszélgetni.  Nagyon mókás volt, végül jót beszélgettem vele, kiderült, hogy ő a koleszban lakik, mert itt jár suliba, de most is benn van. Másnap egy másik koleszos lánnyal is megismerkedtem, ő is nagyon jó fej volt.









 Nappali outfit és smink

Blúz - F&F
Rövidnadrág - noname
Napszemüveg - San Marco
Táska - H&M
Saru - Holmi
Fülbevaló- Avon




Esti smink és outfit
 Ruha - H&M
Saru - Holmi
Táska - Savida (Háda)
Óra- Avon
Karkötők - Six
 


CONVERSATION

5 comments:

Thündérke said...

Olyan szép vagy:) !

Bogi Vrg said...

Szép ez a ruha! Meg te is :-)

K.K. said...

Ó, látom fagyiztál az Acapellában :))

GeeGee said...

Nagyon szép lány vagy, és örülök, hogy holmi himpellérek nem vették el a kedved!

Anonymous said...

jók a ruháid és szép vagy!!

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...