Advance Techniques termékcsalád argán olajjal




Az Avon nemrég rukkolt elő az argán olajas hajápolókkal, ami jelenleg egy sampont és egy hajpakolásként használható olajat tartalmaz.

A csomagolás illeszkedik az eddigi Advance Techniques vonalba, kiegészítve egy kis kék és arany motívummal. A sampon 250 ml, normál méret. Az olaj 30 ml, ugyanolyan kiszerelés, mint a hajvégápoló szérum, amit biztos sokan ismertek, hiszen az egyik legjobb Avon hajápoló termék. Először azt hittem, hogy ez az olaj ugyanazt a funkciót hivatott betölteni, aztán idővel rájöttem, hogy nem egészen. De először néhány szót a samponról.
 
"Az argánolaj C-vitaminban, Omega 3 és Omega 6 zsírsavban gazdag, melyek a haj legfontosabb tápanyagai.
Az új, marokkói argánolajat tartalmazó Advance Techniques termékcsalád összetevői behatolnak a haj mélyebb rétegeibe, ahol táplálják, simábbá teszik a hajszálak felszínét, hogy az tökéletesen selymes tapintású lehessen. Krémes, pazar habbal segít megtisztítani a haját és segít visszaállítani egészségesebb kinézetét."
 
Az illata kellemes, az állaga ugyanolyan, mint a többi Avon samponé. Sokat nem vártam tőle, mert az én hajamnak amúgy is mindig szüksége van az extra kondicionálásra, amit általában balzsamokkal illetve hajpakolásokkal adok meg neki. Viszont nem is szárít, ami szuper, egyszerűen szépen megtisztítja a hajat.


 
"Öblítést nem igénylő pakolás marokkói argánolajjal. Ez a ritka, marokkói argánolajat tartalmazó egzotikus keverék azonnal felszívódik, hidratáltabbá és ragyogóbbá téve a hajat. Segít táplálni és kisimítani a száraz, gyenge, töredezett részeket, hogy hajad puhább, erősebb, egészségesebb és ellenállhatatlan tapintású legyen."
 
Az olajat először úgy kezdtem el használni, mint a hajvégápolót. Hát mit ne mondjak, nem voltam különösebben elragadtatva, mert bár használt, de kicsit úgy éreztem, hogy zsírossá teszi a hajat, gyakrabban kell mosni, ugyanis ellentétben a hasonló kinézetű hajvégápoló szérummal ez sokkal sűrűbb, olajosabb, ragacsosabb textúrájú. Viszont mindenhol láttam, hogy áradoznak róla és aztán egyszer valahol olvastam, hogy sokkal jobb nedves hajra tenni 2-3 pumpányit (nem többet, mert szintén túl olajos lesz a haj), utána megszárítani. A legutóbbi hajmosásnál kipróbáltam és lássanak csodát, működött. A hajam puha, selymes és fényes lett tőle. Ráadásul az illata is szuper.

Bal oldalon a sampon, jobb oldalon az olaj látható.

CONVERSATION

5 comments:

samelike said...

Én annyira imádom ezt a hajvégápolót!!!! Én is úgy használom, hogy hajmosás után törölköző száraz hajra rakok 2-3pumpányi mennyiséget, majd alaposan bedörzsölöm/bemasszírozom a hajamba aztán megszárítom. Nekem így nem zsíros nem olajos a hajam, nem érződik nehéznek és könnyen is kezelhető. Persze alapból ügyelek arra is, hogy a hajvégek maximum a hajam alsó 1/3-da kapjon belőle.
Szerintem már én is írtam erről a problémáról, hogy mondjuk ha valaki a hajtövekre használja esetleg a kelleténél nagyobb mennyiségben akkor tényleg zsíros nehéz ragacsos lehet a végeredmény. Így, hogy én nedves hajba masszírozom bele a kezemről is minden anyag lemegy, beszívódik. :)
(Én a zöld kupakos hajvégápolóját is csíptem az Avonnak még régebben.)

Csipkelány said...

Igen, legutóbb én is pont így használtam és csodásan bevált :)

Kiscsillag said...

Ez a bejegyzés nagy jól jött most,mert legalább kaptam egy lökést,hogy merjem kipróbálni! Köszönöm :)

MyFarfallo said...

Én ricinus olajat használok. próbáld ki nagyon jó!! :) a blogomban írtam is róla:) http://myfarfallo.blogspot.hu/

Anonymous said...

Good article. I am facing many of these issues as
well..

Stop by my blog: paydayloanshut1b.com

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...