Hello September - Please be good to me!


Így augusztus végén mindig várom már, hogy vége legyen a nyárnak. Tudom, furcsa, de nagyon hamar rá tudok unni az évszakokra, szóval mindig nagyon várom már az új évszak kezdetét. Az utóbbi időben jöttem rá, hogy tulajdonképpen mennyire szeretem az őszt, mert annyira meghitt és inspiráló (kivéve az esős napokat, azokat ki nem állhatom). Január óta egyébként is úgy éreztem, hogy folyton fáradt és nyűgös vagyok, fogalmam sincs miért, de szerencsére ez mostanra elmúlt és tele vagyok energiával, hogy új dolgokat próbáljak ki idén ősszel. Tele vagyok tervekkel az elkövetkezendő hónapokra, hogy egy kicsit megfűszerezzem a mindennapjainkat. Többek között szerepel a terveim között egy nyugis, meghitt reggeli rutin kialakítása, ahol egy meleg kötött pulcsiban és vastag zokniban kortyolgatom a reggeli kávémat, reggelit készítek és elolvasom a reggeli újdonságokat.

Since it's end of August I've just started to feel like I want summer to end. I know, weird, but I can get easily bored during one season, so I like when it's time to switch to the next one. Lately I discovered, I kind of like fall season because it's so cozy and inspiring (except rainy days, I hate them). Since January I've been felt so exhausted and grouchy during these month and I have no idea why, but luckily now it's gone and I am really happy about it and I feel so much energy in me to do new things this fall. So I have big plans for the next few month to spice up my life, my soul and my home too. Among my plans there's a special one which is a relaxed morning routine, where I drink my morning coffee in a slouchy, oversized sweater with warm socks, make breakfast and reading the daily news.




Ti mit szerettek az őszben?

CONVERSATION

8 comments:

Kamilla said...

Én is nagyon őszt szeretnék mostmár, meg karácsonyt...:DD

PAncsi said...

Gyakorlatilag az összes évszakot szeretem :) A legjobb bennük ez a körforgás: nyár végén nem bánkódok, hogy vége a melegnek, hisz az ősz is hoz sok szépséget, ami miatt nem bánom, hogy vége az augusztusnak.
Imádom ilyenkor a színes erdőkben sétálni, szeretem az ősz színeit, az avar és az ősz illatát a levegőben. Alig várom, hogy készíthessek egy-két új őszi dekorációt a lakásba :)
Az esőért én sem vagyok oda, de kell egy vidám színű gumicsizma, a váltáscipő a táskába és így is neki lehet indulni a munkanapnak :D

Csipkelány said...

Köszi Pancsi :) Pontosan ez a terv :D

Réka said...

Én nyár párti vagyok, de az őszt, legalábbis a szeptembert, is szeretem :)

SophiEl said...

Én is nagyon várom, alapból is őszi gyerek vagyok (szept.), másrészt nem szeretem igazán a nyarat. A legjobb dolgok mindig ősszel történnek velem, változatosabban tudok öltözködni, jobb a kedvem, nincs olyan meleg és nem érzem azt h mindenki nyaral amíg én gürizek. :D
Szóval: HeLlO ősz!!!! :)

tmelcsi said...

Szia! Én tavasz- nyár párti vagyok, nyáron is születtem.Az ősz nekem az elmúlást jelenti.
Nem ide tartozik, de azt szeretném kérdezni, írtad korábban, hogy lesz beszámoló a párizsi szerzeményeidről. Ez még aktuális?

Próbatétel said...

Én is imádom az őszt, bár biztos azért, mert októberben születtem :)De szeretem az illatát, az esőt is szeretem, a színeit és hogy kicsit fel kell öltözni.

Lilla said...

imádom ezeket a képeket! :D

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...