Home decor - Autumn apples

Ahogy korábban említettem, idén nagyon izgatott vagyok a közelgő ősz kapcsán és rengeteg ötletem és tervem van, hogyan szeretném kicsit feldobni a lakásunkat. Nagyon szeretem a puha takarókat és a párnákat, úgyhogy első körben néhány meglévő párnát dobtam a kanapéra, a dohányzóasztalra pedig beszereztem egy csokor gyönyörű krizantémot és egy nagy üvegtálat megtöltöttem friss almával. A legegyszerűbb módja a dekorálásnak, ha a már meglévő dolgokat használjuk fel és rendezzük el csinosabban, ahogy én is tettem ezekkel a régi magazinokkal, amiket azért tartottam meg, hogy inspirációt merítsek belőlük. Végül pedig a tetejére helyeztem egy madárkás kerámia tárolót, amiben a gyűrűimet tartom.

As I mentioned before I am really excited about the upcoming fall season, so I have many ideas and plans to spice up our home and make it more cozy and nice. I really like soft blankets and cushions around me, so I throw some pillow on the couch, get some pretty flower to the coffeetable and fill a big glass bowl with fresh apples. The easiest way to decorate is to use the things you already have and store them in a much more prettier way like these old magazines I've kept for getting some inspirations and placed them over each other and top it off with a cute bird shaped ceramic container which I use to store my rings in it.

 Madárkás tároló | Bird ceramic container - H&M
Párnahuzatok | Pillow covers - H&M
Pléd | Blanket - Frette (Spar)

  Tál | Bowl - Ikea
Szőrös szőnyeg | Fur carpet - Ikea






Ti milyen dekorációt terveztek őszre?

What autumn decorations do you plan?

CONVERSATION

6 comments:

Lolli said...

Végre valaki értékeli a krizantémot.
:)) Van aki csak temetős virágnak hívja, pedig annyi szép színben s változatban kapható már. És jó tartós is. Nálunk a kertben nő.
A legszebb belőle ilyen okkeres sárga... :) Nekem szuper élmény lesz az ősz, most megyek nyaralni.

PAncsi said...

Nagyon szép ez a virág, szerintem tökéletesen mutat a nappaliban!
Sajnos nálunk a cicák lerágnak minden virágot, így csak ritkán kerül az asztalra virág :)

Lilla said...

úúúú, imádom a képeidet még mindig, és nagyon tetszik ahogy berendeztétek a lakást (már amit látok belőle) :D nagyon jó nézegetni. lehet én is hozok haza valamilyen virágot, és megpróbálok inspirálódni, hogyan is tehetném még otthonosabbá a lakást. :)

Barbi (Beauty & Glamour Blog) said...

Nagyon hangulatosra sikerült berendezni, én is szeretek tervezgetni és dekorálni. A francia párnák a kedvenceim a képekről :)

Megaera said...

Nagyon tetszenek ezek az egyszerű, ám annál látványosabb dekor ötletek :)

Fleur said...

Nagyon hangulatos képek! Ősszel mindent teleszórok gyertyákkal és szebbnél szebb mécsestartókkal, nekem életem az IKEA, onnan szeretek aktualizálni :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...