Outfits for the Christmas season



1. Szenteste
December 24-én este igyekszem kicsit elegánsabban felöltözni, ugyanis nálunk ez a fő esemény karácsonykor, ekkor szokott együtt leülni a család vacsorázni, azután pedig következik az ajándékbontás.



2. December 25. Reggel
Nincs is jobb annál, mint amikor karácsony másnapján az ember álmosan pizsamásan kimászik az ágyból, majd megcsapja a kávé és a bejgli illata és meglátja a karácsonyi fényeket. Az édes semmittevés napjai ezek, amikor az embernek kedve se nagyon van felöltözni. 



3. Rokonlátogatás 
 Nálunk a rokonlátogatás nem kifejezetten elegáns esemény, de azért nem is szabadidő ruhában megyünk, úgyhogy ilyenkor azért mindenki egy kicsit jobban odafigyel arra, mit vesz fel, ráadásul az elmúlt években igény keletkezett arra, hogy kicsit elegánsabban töltsük el az ünnepeket, hiszen az év többi napján úgyis kényelmesebben öltözködünk. 

 

4. Találkozás a barátokkal
Gondolom karácsony körül nem csak a családdal, de a barátokkal is szoktatok ajándékozni, ilyenkor mi be szoktunk ülni valahova, akár egy kávéra vagy elmegyünk együtt korcsolyánzi, úgyhogy laza, mégis ünnepi viselet szokott ilyenkor előkerülni.





CONVERSATION

4 comments:

Anonymous said...

szép lenne, de a képek felbontása nagyon rossz :(

Johanna (YouYou) said...

Az első ruha tetszik a legjobban! :)

Audrey80 said...

Jaj, ezek az elegáns szerkók nagyon jók, a ruhás és nadrágos összeállítások is! Én is valami hasonlót veszek fel, mint a nadrágos szett :)

Gabica said...

A 2 rokonlátogatós szett tetszik a legjobban :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...