Tudom, hogy nem egy új termék,hiszen kb. egy éve jelenhetett meg a piacon a L'oreal Volume Million Lashes szempillaspirál, de úgy érzem írnom kell róla. IMÁDOM! Amikor először megláttam (főleg az Eva Longoriás reklámot...)huh, mondom nekem ilyen kell. Aztán persze amikor megláttam, hogy 4200-ért árulták letört a lelkesedésem, mert én nem vagyok az a MAC-es, Chaneles lány (persze lennék biztos, ha annyi fölösleges pénzem lenne sminktermékekre), hogy kiadjak ennyit egy spirálért. Aztán azt hiszem tavaly ősszel volt egy Glamour kuponom, amivel féláron meg lehetett venni és mivel eredeti áron kb. sosem vettem volna meg, úgy döntöttem, ok ennyit végülis megér. MEGÉRTE! OH imádom, ráadásul nagyon jó illata van szerintem, ami persze tudom lényegtelen, de akkor is.
 Szeretem a keféjét, viszonylag vastag, nagyobb feje van a végén egy kis pontszerű végződéssel, ami pontosan nem tudom mire jó, de én szeretem úgy ahogy van. Szép mélyfekete színe van, vastagabbnak, dúsabbnak és hosszabbnak tűnik tőle a szemem, mióta megvan rengeteget használom. Ami az eddigi spiráljaim közül megközelítette ezt az az AVON Super Shock spirálja. De ez fölülmúlja azt szerintem. Nem tudok mit mondani rá, nagyon jó, de nem biztos, hogy ezután is meg fogom venni eredeti áron. Azon gondolkodom, hogy kipróbálom a Maybelline-től a Colossal-t, mert ilyenem nem volt még és sokan dicsérik (és olcsóbb, mint a L'orealos). Egyébként én minden szempillaspirál "alá" szoktam használni egy "alapot", ami egy régebbi L'orealos spirálom egyik fele (tudjátok volt/van az a két
végű, na annak a fehér részét), úgy vettem észre, hogy ettől még nagyobbnak tűnnek a pilláim. Amit pedig nemrég kezdtem el használni és remélem be fog válni, az a ricinusolaj. Azt hiszem kb 200 ft volt a patikában 30 g. Ezt elvileg hashajtónak ismerik, de jó állítólag hajnövesztésre, dúsításra és a szempillák növesztésére, dúsítására is. Bár kb. egy hete használom csak, remélem hatni fog, jó lenne, ha nagyobbak lennének tőle :) Addig is kenegetem minden este.

CONVERSATION

2 comments:

Pingvino said...

Én pont ma vettem egy ilyen spirált,igaz még nem használtam,de bizakodóan állok a sminkeim elé :) :) No meg most pluszt adott h ilyen jókat írtál róla! Köffi :)

puszi :)

Pingvino

Csipkelány said...

Hogy vált be?

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...