AVON Planet Spa Indulgence

Nemrég a Planet Spa termékcsalád új tagokkal bővült. Az új szett három részes, amiből én kettőt rendeltem meg: a mediterrán olívaolajos bőrmegújító aranyfényű arcápoló gélt és az afrikai shea vaj és csokoládétrüffel selymes testápolókrémet (a thaiföldi lótuszvirágos fürdőelixír is tervben van).

 

A csomagolás illeszkedik az eddig Planet Spa vonalba, azonban egy kicsit csillogóbb, egy kicsit elegánsabb érzetet kelt az arany motívumokkal és a cikornyás betűkkel. A testápoló krém200 ml-es hatalmas kerek tégelyben érkezik. Benne a tömény csokiillatú, krémes és lágy, csillámos anyag. Eleinte túl erősnek éreztem az illatot, de ahogy beköszöntött a hidegebb idő, egyre gyakrabban nyúlok hozzá. Igazi kényeztetés az érzékeknek. Bár fogyókúra közben nem ajánlom!!!
Könnyű eloszlatni, nem kell belőle sok és nagyon puhává és selymessé teszi a bőrt. Ráadásul egy vékony, enyhe csillámos fényt is ad neki. Nem tolakodó, inkább finom és ragyogó hatású. Azt hiszem a lótuszos mellett ez lett a másik kedvencem.

Az arcápolóval már egy kicsit gondban vagyok, ugyanis rájöttem, hogy személy szerint én nem annyira kedvelem a gél állagú arcápolókat. Ezt többszöri vásárlás után fedeztem fel, nem tudom miért van ez, de valahogy olyan ragacsos az összes. Ez az arcápoló is gél állagú, tele van pici csillámokkal (amit nem értek, hogyhogy nem látszanak felkenve, pedig nem). Felkenés után pár perccel beszívódik és nem hagy ragacsos érzést maga után, nekem ennek ellenére nem lett nagy kedvencem. Azt hiszem maradok a klasszikus krém változatoknál (illetve a Planet Spa levendulás arcápoló olajnál). Nem tudok róla rosszat mondani, mert szerintem maga a termék jó, csak egyszerűen nekem nem jön be ez a típus.
A kiszerelése pumpás, emiatt praktikus a használata. Egy pumpányi bőven elegendő egy használatra. Mennyisége 50 ml, ami a krémek között nagynak számít.

Nektek megvan valamelyik? A testápolóról másoknál is csupa-csupa jót olvastam. 
Az arcápolóról mi a véleményetek?

CONVERSATION

7 comments:

Eni said...

A testápolót imádom, ezt használom mióta bejött a hidegebb idő, semmi rosszat nem tudok róla mondani.
Az arcápolóval én is gondban vagyok, vagyis olyan semleges, nem látok semmi változást az arcomon, szerencsére nem is romlott tőle. Ami viszont érdekes rajtam látni a csillámot én így csak este szoktam használni. :)

Anett said...

Nem próbáltam még ezeket a termékeket viszont hétvégén megálltam az Avon pultnál és megvettem azt a szemceruzát amit azt hiszem Te ajánlottál FB-n: a supershock-t, hát ez tényleg szuper :)

Csipkelány said...

Eni: érdekes..lehet túl problémás a bőröm, hogy a csillámokat észrevegyem :D
Vattacukor: Örülök, hogy bevált!!! :) Elég tartós?

Unknown said...

De fura! Én pont a géleket szerettem jobban, és az az arcápoló olaj nem jött be... Nem szívódik be egyáltalán, pedig masszírozom, és reggelre száraz a bőröm.. Nálad bevált? Vmit rosszul csinálok?

Csipkelány said...

Natália: Ez érdekes. Valószínűleg mindenkinek más válik be. Én az olajat inkább este használom, reggelre kellemes puha lesz a bőröm. Illetve nagyobb események előtt szoktam arcmasszírozáshoz is használni és bevált. Általában a tenyerem között összedörzsölöm, ezzel felmelegítem az olajat és szépen belemasszírozom. Lehet, hogy a Te bőrödnek nem sokat segít. Sajnos mindenkinél más válik be :/ Viszont a gélek ezek szerint neked jók. Én pl. pont tegnap este kentem fel ezt az Indulgence gélt, de reggelre olyan fura réteg volt a bőrömön...nem szeretem :/

Thündérke said...

Úúúú nagyon jól hangzik a testápoló *-* olyan nagy dilemmában vagyok már, hogy melyik legyen a következő áldozatom :D .

Unknown said...

Köszi szépen!
A csokis testápoló viszont nagyon tetszik, legközelebb, ha még lesz, meg is rendelem.

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...