Bloggeina és olvasótalálkozó ötlet

Korábban ha jól emlékszem valaki felvetette az ötletet, hogy tartsunk egy találkozót, ahol bloggerinák és az olvasók is jelen lennének. Nem "konkurenciát" akarok a ma lezajlott bloggerinatalálkozóval szemben, csak bennem is érlelődik a gondolat, hogy tényleg jó lenne megismerni Titeket és eltölteni egy jó kis napot/délutánt együtt. Viszont, mivel még nem voltam ilyenen és legfőképpen nem is szerveztem, szeretném a Ti segítségeteket is kérni. Elsősorban várom azok jelentkezését, akik eljönnének. (Hogy egyáltalán foglalkozzak-e a dologgal.) Másodsorban pedig ötleteket szeretnék, hogyan valósítsuk meg. A e-mailem: csipkelanyblog@gmail.com illetve megjegyzésben is írhattok. Mindenképpen Budapestre gondoltam helyszínnek, azon belül viszont ötletem sincs sem helyre, sem pedig arra, hogy mit csináljunk pontosan. Erre várok ötleteket!

CONVERSATION

29 comments:

Hajnal said...

Nekem tetszik az ötlet. Én sem voltam még ilyenen és nem is szerveztem. Budapesten tanulok, szóval nekem tökéletes a helyszín főleg hétköznapokon. Talán péntek kivételével. Ha bármiben kéne segíteni, szólj nyugodtan. ;) Esetleg ha gondolod egy doodli doksiban jobban össze tudod foglalni a dolgokat. Időpont, helyszín javaslat, részt venne xy, ha igen kitölti azokat, ha nem, akkor pedig okot írhatna(javaslat).
http://doodle.com/

toppencs said...

Nagyon jó ötlet, Budapestet támogatom az olyanközponti mindenkinek ! szombat vagy vasárnap délután lenne szerintem a legjobb... létszámtól függően egy kellemes , laza helyen tudnám elképzelni :)))

Csipkelány said...

Szuper! Hajnal, köszi a tippet. Még várjunk pár napot, hogy mi lesz.
gubo23: Igen egyetértek. Esetleg azt is lehet, hogy utána fakultatív egy közös bulizást csapni :D Mondjuk valamelyik Morrisonsban, az úgyis sokszínű és italakciók is vannak. A belépés pedig 9-ig ingyenes. Mit szóltok?

Thündérke said...

Én is örülnék neki, tuti mennék:) , igazából szerintem péntek vagy szombat legyen :) és akkor utána mehetnénk bulizni is valamerre :) .

Anett said...

Hú én nagyon örülnék neki, pont ilyesmin gondolkodtam én is! Nekem munka miatt a délutánok jók csak hétköznap, hétvége pedig egyeztetés szerint. Szerintem az ismerkedéshez valami hangulatos teázó is alkalmas lenne :)

Adri said...

Szuper szuper:) budapest nekem is jo szerintem egy szombati nap jo lenne :) akar margit sziget ilyesmi ahol sokan elferunk ;) amugy lehet en voltam az otlet ado Barbi postja alatt? Pusz: Adri

Rami said...

szuperjó ötlet, szívesen részt vennék én is, még akár cserélgethetnénk is a nem használt sminkcuccainkat.

Csipkelány said...

Szuper ötlet, Rami!!! Amúgy szerintem a szabadtéri helyszín már kicsit hűvös ilyenkor. Én is inkább a hétvégét javasolnám, esetleg egy szombati napot (ezt majd megbeszéljük), mert úgy több időnk maradna és szombaton még a buli is belefér. Mit szóltok? Nagyon örülök, hogy már most ennyien visszajeleztetek :)

Adri said...

Uuuu cserebere dolog nagyon bejon :) mondanam hogy menjunk a cukraszdamba de az picike lenne inkabb majd viszek sutiket ;)

toppencs said...

huhu Süti jó ötlet :)))

Csipkelány said...

Alakul a dolog. Igen, várjuk meg, hogy mennyien lennénk és akkor már jobban tudunk ötletelni, hogy hova. De nagyon örülök Nektek, már most várom :D

Anett said...

A cserélgetés jó ötlet, szabadtérre már nem vállalkoznék, ha lemegy a nap azért már hűvös van, legalább is nekem :)

Thündérke said...

én is várom :D tökjó lesz *-*

Adri said...

Jaja szabad ter mar tenyleg huvos.... Van a nyugatinal eg costa caffe asszem , az eleg nagy :)

phoenix said...

Én is szívesen mennék :) Péntekre vagy szombatra szavazok, bár bulizni nem mennék veletek utána, nem vagyok az a bulizós fajta :)

paphu said...

naccerű ötlet!! :)

adrus said...

nekem is bejönne az ötlet!!:)))

samelike said...

Dejó, bár nem budapesti vagyok de úgy érzem ott a helyem. Szívesen megismernélek Titeket! ^^
Juhu!

Eni said...

Szuper ötlet, én is benne vagyok. :)

Babus said...

Én is mennék szívesen:) Amúgy cserélgetéssel egybekötött talin gondolkozom egy ideje, csak a helyszínre nem nagyon van ötletem egyelőre.

Barta Veronika said...

Én a debreceni kolléganőkkel fogok csütörtökön találkozni. Kicsit messze van pest, de ez van. :)

Gigi. said...

én sem vagyok budapesti, de benne vagyok, szeretnék megismerni mindenkit:$

Csipkelány said...

Verus: Jó találkozót nektek. Remélem azért majd a távolabbiakkal is fogunk előbb-utóbb találkozni, akár mi megyünk, akár Ti jöttök :)
Gigi: Örülök, hogy jönnél :)

lex said...

Én is szívesen elmennék, amennyiben hétvégében (nekem a péntek is ideszámít) gondolkodunk. És a cserélgetős ötlet is nagyon tetszik! :D

Rami said...

én egyébként a pénteknek örülnék a legjobban, du2től ált. ráérek estig.

Anonymous said...

Jó ötlet, bár nem tudom, csak beauty blogokra gondoltok, vagy outfitesre is :-) Ha az utóbbi is belefér, nekem nov. 25-ig most minden hétvégén táncpróbám lesz Bécsben, aztán ha lemegy a fesztivál, ráérek. Ha meg addig lesz a találkozó, akkor így jártam :-(((

Csipkelány said...

Bog-bog: Persze. Mivel olvasók, sőt bárki jöhet, ezért Te is. De nincs megkötés, hogy milyen blog :) Outfit mg aztán főleg jöhet :D

Adri said...

Jaja de izgibizgii :) mar alig varom :)

Rose-leaves said...

Nagyon jó ötlet! Mi is szívesen elmennénk a találkozóra :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...