Blogtalálkozó

Nos csajok! Első körben összeszámoltam és 17 ember jelzett eddig, hogy jönne (plusz én) a blogtalálkozóra. Őszintén még én is meglepődtem, hogy ennyien lennénk (azt hiszem kevesebbre számítottam), de természetesen nagyon örülök neki, sőt gyertek még, aki szeretne!!!
Viszont mivel ennyien vagyunk, nem tudom, hova férnénk be. Jó lenne egy nyugodt kávézó, cukrászda vagy hasonló.
Nekem két hely jutott eszembe, az egyik a Cserpes Tejivó (www.cserpestejivo.hu), ami a Deákon van, viszont ha jól tudom nem valami nagy, nem tudom, tudnának-e ennyi emberre helyt biztosítani. A másik, ami felmerült a SugarShop  (www.sugarshop.hu).

Egyik helyben sem vagyok biztos, mivel kisebb asztalok vannak, és jó lenne, nem nagyon szeparálódni, hanem nagyjából együtt lenni. Ha van javaslatotok, hogy hol lehetne még, akkor várom. Hátha Ti tudtok valami jó helyet. Mindenképpen fogok előtte írni és foglalok asztalt is, csak találjuk ki, hol legyen.

Időpontnak pedig a november 17, szombati napra gondoltam, kora délután, mondjuk 3 körül. Ti mit szóltok?


CONVERSATION

8 comments:

Anett said...

Hát nekem lehet nem lesz jó a 17-e, pont aznap van a szülinapom és esélyes egy családi ünneplés :) De azért hátha alapon gondolkodom helyszíneken, bár a SugarShop is nagyon jó ötlet :)

Rami said...

nekem sem jó az a nap, barátom szülinapja van pont aznap.:(

Anonymous said...

Szia! Szerintem új helyszínt kéne kitalálni, mert beletrafáltatok a két legzsúfoltabb helybe :/ ezeknél jó ha van 1 szabad asztal, nem hogy 17 főre :S

Csipkelány said...

Ok, akkor várom az időpont és helyszín javaslatokat! :)

Pálos Ági said...

Hú én lehet eltudok menni ;-)

Pálos Ági said...

Hú én lehet eltudok menni ;-)

Rami said...

január 4 vagy 5?:$

Csipkelány said...

Ok. A november 17 biztosan lefújva, ugyanis én is elutazom. Mivel sokan még tanultok, lehet, hogy tényleg a vizsgaidőszak utánra kéne időzíteni :(

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...