New in - Sale goodies

 A héten egy kevésbé frekventált helyen lévő Rossmannban futottam bele néhány akciós Essence termékbe, amiket nem tudtam otthagyni, hiszen darabját 99,- Ft-ért vesztegették (kivétel az egyik colour & shine szemfesték, amit még 300,- Ft-os áron vettem korábban). Egyetlen drágább, ám még így is akciós szerzeményem a Rimmel rúzs, amit 850,- Ft-ért sikerült elhoznom. Nagyon megfogott a színe, ezért nem tudtam otthagyni :)


 Három darab Colour & Shine szemfesték jött velem haza. Nekem legjobban a küllemük tetszik, annyira szép ez a márványos hatás, még akkor is, ha felkenve ebből már semmi sem látszik. Mindegyik gyönyörűen pigmentált és nagyon szépen csillog. A három árnyalat, amit elhoztam egy olivás khakis árnyalat (13- jungle fever), egy mély csokibarna (01- fabolous) és egy mély sötétlila (14- divas love drama).

 



Balról jobbra: jungle fever, fabolous és divas love drama
 A felső sorban alap nélkül, az alsó sorban alappal. Látszik, hogy alappal mennyivel intenzívebbek a színek, sokkal krémesebbnek és egyenletesebbnek néznek ki.


Alap nélkül

 Alappal


Napfényben
 
 A stay all day szemfestékekből korábban nem vásároltam egyet sem, mert drágálltam, de most nem bántam meg, hogy elhoztam őket. Még két másik árnyalatot is kinéztem, de azok eredeti (8-900,- Ft) áron voltak, így azokat inkább otthagytam.

 A két árnyalat, amit megettem a Steel the show, ami egy barnásabb metálos szin, a másik pedig a Camp rock, ami egy ezüstösebb, sötétszürke. Nagyon tetszik bennük, hogy elég kemények, nem az a klasszikus krémes szemfesték állaguk van, ami ragad és meg kell várni, míg "megszárad". Tegnap kipróbáltam az egyiket délután és nagyon jó volt vele dolgozni. Ujjal vittem fel a szemem külső sarkába, szépen eldolgozható, jól építhető és kellően intenzív. Alapnak vagy önmagában is lehet használni.

 Találtam egy csadaszép őszi khakizöld szemceruzát is. Azt hiszem ez igazi őszi szín és remélem szépen passzol majd a barnás-zöld szememhez.

 Balról jobbra: Steel the show, Camp rock és Think khaki!

 A Rimmel rúzs csomagolása nagyon fiatalos és klassz. Bevallom, engem ilyesmivel simán meg lehet venni. Imádom a szép dolgokat. A szín pedig nem túl hivalkodó, kellemes rózsaszínes korall apró csillámokkal.



Végül a Make it golden colour & go lakkot is elhoztam, ami bár nekem már megvan, tudtam, hogy Zsófi is meg akarta venni, de addigra már elfogyott. Így gondoltam megveszem neki. Úgyhogy ezt is elhoztam potom 100 Ft-ért :)

Ti használtok valamit ezek közül? Meg vagytok elégedve? 
Esetleg sikerült ilyen szuper áron hozzájutnotok valamihez?

CONVERSATION

17 comments:

Dii said...

Mennyi gyönyörűség! A szemhéjfestékek nagyon szépek, erősen pigmentáltak.
Sajnos én még a 299 ft-os akcióban sem tudtam semmit venni, nemhogy a 99-esben.. Nálunk már július-augusztusban nem volt semmi az Essence állványokon, nemhogy az óriási akciókor. Pedig milyen jó lett volna egy-két dolgot beszerezni :)

Csipkelány said...

Oh, sajnálom! Igen, tényleg jók ezek az akciók, csak hát sajnos sokszor tényleg elkapkodnak mindent. Vagy sok törött, sérült darab, esetleg teszter marad ott :S

LittleMucli said...

én egy essence nude körömlakkot vettem múltkor 99.-ért. most avattam fel,az új glitteres körömlakkommal,ami viszont szerelem első látásra.
Olyan jók ezek az akciók.
A rúzsnak kifejezetten szép színe van.biztos jól beválik.

Arabella said...

Ó, de szép dolgokat vettél!:) A Rimmel rúzs csodás.:)
Az Essence szemfestékeket majd próbáld ki vizes ecsettel is, úgy a legerősebbek.:)

toppencs said...

sminket velünk gyorsan :))) csodák !!!

Andi said...

A lakkot én is megvettem 99 Ft-ért :) Gyönyörű szépek a képek, olyan jó kis őszi hangulatúak :)

Csipkelány said...

Belle: Köszi a tippet :)
Gubo23: Lesz, lesz :)
Andi: Örülök, hogy Te is találtál még:)

Bina (binabeauty) said...

A khaki zöld szemceruza annyira gyönyörű! A Rimmel rúzs is nagyon tetszik. :)

Múlt héten még én is nézelődtem az akciós termékek között, de a legtöbb sérült volt. :( Az egyik körömlakk pedig amit kinéztem - az utolsó darab - csorgott a kupakján a körömlakk... :S

zsofi87 said...

Óóóó mennyi gyönyörűség! *-* Te mindig olyan jól kifogod ezeket a hihetetlen akciókat! :) Nagyon szépen köszönöm hogy megvetted nekem a lakkot!!! :)

Anonymous said...

Megkérdezhetem milyen géppel fotózol?
Annyira gyönyörűek a képeid!

Thündérke said...

Majdnem megvettem én is ezt a rúzst! :)Nagyon tetszett a színe:) De visszafogtam magam, van már ilyesmi színű rúzsom :D !

Csipkelány said...

Bina: Sajnos sok ilyen van :(
Zsófi nincs mit :)
Névtelen: Canon PowerShot SX 150 IS-el fotózom a képeket és ezzel készülnek a videók is. A képeknél általában utólag szoktam egy kis kontrasztot illetve színhőmérsékletet állítani, hogy jobban kijöjjenek a színek. (De csak egy egyszerű képszerkesztővel.)
Thündérke: Igen, néha nehéz visszafogni magát az embernek.

Anonymous said...

Jajj, annyira gyönyörűek a képeid, kár, hogy én lakásban élek és nem tudok a természetben fotózni... :(
Mindenesetre váá, nagyon tetszenek... :)

Csipkelány said...

Köszi :) Azért annak is biztos megvan az előnye!

Anonymous said...

Szia!

Az essence körömlakkal csak óvatosan mert kínszenvedés leszedni! A csillámok úgy ragadnak a körmökhöz mintha ragasztóval lennének ráerősítve.

Csipkelány said...

Köszi :) Tudom, sajnos tényleg nem egyszerű levarázsolni a körmökről, de nagyon szép. Bár az alufóliás technikával egész tűrhető!

Anonymous said...

In the US, we still express this as cubic inches, feet,
or yards. Another benefit of rubber mulch versus typical mulch is its lifespan.
Flawless Flooring's polished concrete floor product boasts durability and decorative seamless surfaces made mainly from epoxy and polyurethane materials.

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...