Sleek - Oh so special

Amikor először láttam ezt a palettát, nem keltette fel különösebben az érdeklődésemet, ezért először nem is akartam megvenni. Aztán, ahogy telt az idő egyre jobban megtetszett és úgy éreztem, kell nekem. Végül -még mielőtt megrendeltem volna- Zsófitól megkaptam karácsonyra :)

When I first saw this palette, I thought it has many pink colours, so I don't really need it, nothing special. But after a while I started getting into it and want to have this more and more, so finally my best friend, Zsófi gave me as a Christmas gift last Christmas :)


Köztudott, hogy a Sleek paletták híresek arról, hogy igen jó minőségű termékeket kínálnak elérhető áron (2500,- Ft). A szemhéjpúder palettáik 12 színt tartalmaznak, matt és csillogó árnyalatokat. Nagyon jól pigmentáltak és egészen krémes végeredményt adnak. Előnyük, hogy könnyű őket eldolgozni (bár a mattabbakkal kicsit nehezebben lehet dolgozni). Nagyon puha, szinte krémes állagúak, így alap nélkül is szépen mutatnak (bár én mindig használok alapot). A csomagolásuk vékony, fekete műanyag tok, belül hatalmas tükörrel és egy dupla végű applikátorral, amit mondjuk én nem igazán használok.

Sleek Eyeshadows palette makes a great value for money in terms of quality and quantity (10$). Their palettes comes in 12 exciting shades including both matte and shimmery shades.They are highly pigmented and gives a soft velvet finish. Its is very easy to blend (except certain matte shades which can be little hard to work with and a bit less pigmened, than the shimmery ones). The colors has a smooth texture and they show up well even without any base (but I usually use base). The packaging is sleek, comes with a mirror attached and a double side sponge tip applicator, what I usually not use.

Az Oh so special palettában természetes és sötétebb árnyalatok is vannak, e mellett barackos rózsasíznek, barnák, szürke, törtfehér és persze az elmaradhatatlan fekete. Ezek teszik olyan jól kihasználhatóvá, hiszen nagyon sokféle sminket lehet vele készíteni. A palettában egyébként 7 matt és 5 csillogó szín van.

Sleek Oh so Special palette contains both neutrals and dark shadows. It has peach pinks, browns, gray, purples, off white and the classic black which makes it as all in one neutral palette to carry and make different eye makeup. The palette has 7 mattes and 5 shimmery velvet shades.


Az  egyetlen szín, ami elég gyengén teljesít a teszten a Bow, de alappal a szemhéjon, highlighternek ez is megállja a helyét. Az én személyes kedvencem a Celebrate, az Organza és a Wrapped up.

The only shade which is quite crappy is Bow, but with primer it looks good on eyes or if You use it as a highlighter shade. My personal favourites are: Celebrate, Organza and Wrapped up.

A paletták innen rendelhetők: Makeuplaza
You can order it here: Makeuplaza or here Sleekmakeup

Nektek melyik Sleek paletta van meg? Melyik a kedvencetek?
Which Sleek palettes do You have? Which one is Your favourite?


CONVERSATION

8 comments:

Lilla said...

nekem ez a paletta és a monaco vannak meg. legtöbbször a monacohoz szoktam nyúlni, a sand walker árnyalathoz.
furcsa, mert nekem még olyan sleek palettáim vannak, amik régebbi kiadások, ezért se a teteje, se a kis szemhéjpúderek nem így néznek ki. a színe igen, de nem ilyen egyenes (vagy hogy fogalmazzak). és nekem őszintén szólva a régi jobban tetszett. :)

Csipkelány said...

Igen! Nekem is két régi palettám van tőlük még, amiknek bordázott a felülete (mármint a festékeké) és a csomagolás is kicsit más. Az nekem is jobban tetszett, de hát ez van. :) A Monaco elég színes, nyári paletta :)

Anonymous said...

honnan rendelted ez a palettát? :)

Juctus said...

Gyönyörűséges színei vannak :))

(www.beautybyjuctus.blogspot.com)

Anonymous said...

Nagyon jók a színek :)

Gabica said...

A wrapped up a legszebb benne szerintem :) nekem a Storm van meg és nagyon szeretem

toppencs said...

ez meseszép. :)

Unknown said...

Nekem az abszolút kedvenc palettám most ez!! :)) Mióta megvan (december óta) gyakorlatilag mást nem is használok!

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...