Egy napom képekben

Ask.fm-en kértétek, hogy készítsem el az egy napom képekben bejegyzést, úgyhogy tegnap fogtam magam és ahogy azt kell vittem mindenhova magammal a fényképezőgépemet és szorgosan kattintgattam. Munkanap lévén a párom dolgozott, nekem viszont nem kellett dolgozni mennem, így a napot miután ő elindult én egy nagy bögre teával indítottam a napot, megnéztem mi a helyzet a közösségi oldalakon, aztán készítettem néhány videót a Youtube csatornámra.







 Később készítettem egy fincsi forró csokit (a csokit egyszerűen egy kis tejben fel kell olvasztani és megmelegíteni) és készülődni kezdtem, ugyanis a Padthaiba mentünk ebédelni.

 Még nem voltam itt, de nagyon jókat hallottam a helyről. Én rizstésztát rendeltem csirkehússal, pirított mogyoróval és thailand padthai szósszal. Nagyon finom volt, sok ropogós, friss zöldséggel. El is határoztuk, hogy ezentúl hétvégente egyszer thai ételt fogunk enni. Sokkal finomabb és egészségesebb, mint a szójaszószban tocsogó kínai (pedig amúgy azt is szeretem, de néha nekem már túl sok az a nyálkás szósz, bár sajnos árban is duplája, triplája egy kínai gyorséttermi adagnak. Igaz az is tény, hogy én képtelen voltam megenni ennek a doboznak a tartalmát egyszerre, pedig nem tudok ám enni :)


 Ebéd után kisétáltam a Vörösmarty térre a karácsonyi vásárra, ahol lépten-nyomon külföldiekbe botlik az ember, nem sok magyar szót hallani, talán köszönhető ez az igencsak borsos áraknak is. A legtöbb helyen mindenféle finomság és forralt bor, krampampuli kapható, a vásár éppen aktuális bögréjével. Venni ugyan nem vettem semmit, de készítettem néhány képet.















A hidegben hamar átfáztam, úgyhogy benéztem a H&M-be, ahol 20 %-is akció volt a vásárlás teljes összegére. Nem igazán terveztem semmit venni, főleg a nagy Glamour-napi költekezés után, de egy elegánsabb darab az ünnepekre jól jött volna, ezért elkezdtem a ruhák között nézelődni. Ezt a piros szaténruhát már a decemberi Instyle magazinban is kinéztem magamnak, főleg, hogy csak 5990,- Ft, ami szerintem nem vészes érte. Sajnos elég vékony anyag, inkább nyári ruha, ilyenkor nem nagyon tudom elképzelni, hogy viselném és bár tetszett, ahogy állt rajtam, végül úgy döntöttem nem költöm feleslegesen a pénzem és letettem róla. Felpróbáltam még egy kék A-vonalú ruhát, de -bár ez sem állt rosszul- nem volt meg az a wow hatás, ezért azt is otthagytam. Volt egy világos, ezüstös, különleges ruha, amiből viszont csak 38-as volt, ami nagynak bizonyult, így sajnos az is maradt. Végül megtaláltam a tökéletes kis feketét, ami -mondhatni- hiányzott a szekrényemből, ugyanis nem volt egy olyan darabom, amit tényleg minden alkalomra télen- nyáron felvehetnék, így tudtam, hogy ez kell nekem és miután felpróbáltam nem is gondolkodtam sokat és szaladtam vele a kasszához és a kedvezménynek hála végül 8999,- Ft helyett, 7200,- Ft-ért hozhattam el.





 Este egy sor bosszankodás után, hogy nem tudok bejutni az új lakásba ( a zár néha egyszerűen nem akar kinyílni, hiába próbálom bárhogy, máskor meg nagyon könnyen nyílik), feltörtünk egy kókuszdiót (akciós volt a lidlben a múltkor), majd ittunk egy forró csokit és félig megnéztük a Social Networköt.

 
Estére hivatalosak voltunk egy Mikulás partira, amolyan állófogadásra, ahol mindenféle korosztály összejött, úgyhogy az új sminkes asztalomnál neki is álltam a készülődésnek, aztán 8 körül elindultunk. Szuper, hogy a belvárosból bárhova nagyon könnyen el tudunk jutni, nem kell fagyoskodni és várakozni az éjszakaira. A buliban nem volt nálam fényképezőgép, azért egy pillanatkép mégis készült, ezzel zárnám is ennek a mozgalmas és izgalmas napnak a beszámolóját. :)

(és nem, egyik sem a párom a képen látható srácok közül:)

CONVERSATION

12 comments:

Megaera said...

Nagyon tetszettek a képek, igazán hangulatosak :) Én is imádom a thai ételeket, olyan különleges ízviláguk van. Az a piros ruha pedig csodásan állt rajtad, kár, hogy nem vetted meg :)

Fru said...

Én is nagyon szeretem a pad thai-t és nekem is túl nagy az adag, mindig hazaviszem vacsorára a felét:D A sminkesasztalod pedig csodaszép! :)

Petra said...

Nagyon hangulatos képek lettek, én is ki szeretnék menni végre a karácsonyi vásárra! :)

Nyereményjáték van nálam, ha gondolod nézz be:
http://stylelounge.me/karacsonyi-nyeremenyjatek/

Unknown said...

De jó volt ez a képes poszt! :) Tényleg mintha veled töltöttünk volna egy napot! A sminkes asztalodért pedig odavagyok! *.* Nagyon jól áll az összes ruci, de jól tetted, hogy a feketét zsákmányoltad be, ő tényleg olyan igazi kis fekete, ami minden nőnek kell! :)

Csipkelány said...

Köszönöm :) Petra, benézek hozzád is :)

Anna said...

Nagyon tetszett ez a bejegyzés lehetne többször is ilyen. :) Imádom a thai konyhát, Bécsben van egy bejáratott éttermünk, ahol sosem adtak még annyit hogy meg tudtam volna enni. :D

Dii said...

de jó :) a sminkes asztal, ohh, irigykedek érte nagyon *-* A H&M-es piros ruha gyönyörű és mesésen is áll, én sajnálom, hogy nem vetted meg :D Bár a fekete tényleg egy jóval kihasználhatóbb darab :) Én ma voltam, ugye máig volt érvényes a kupon, de csak egy pólót és övet vettem - semmi feleslegeset :)

Unknown said...

abban a piros ruhában gyönyörű Vagy, szerintem megvehetted volna :)

Csipkelány said...

Moon Angel a bécsi étterem nevére kíváncsi lennék, ugyanis jövő hétvégén megyünk oda :)

Barbara Sipka said...

Annyira kis hangulatos lett a lakásotok :) Irigyellek azért a sminkes asztalért :D

Unknown said...

Na persze nekem is a sminkasztal a kedvencem, csodásan néz ki fehérben (nekem fa van), rózsaszín körítéssel :) a tortatál mint parfümtartó nagy ötlet!
Szerintem is istenien áll a piros, egy kis piros ruha se rossz befeketetés ;)

Queen of my mistakes said...

Nagyon jól állt a piros és fekete ruha is, tetszett a bejegyzés! :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...