DUPE | Naked 3

Mialatt mindenki az új Naked 3 palettájával van elfoglalva (ami mellesleg szerintem is csodás), én megrendeltem az egyik első dupeját. Nagyon sokan vártunk, hogy a MUA kihozza, de végül egy másik angol cég gyorsabb volt és megcsinálta. Ráadásul csak 4 fontba kerül. Azt gondolom ez igazán nem nagy ár egy ilyen palettáért. 12 rózsás, nude árnyalat van benne. A paletta súlya 14 gramm, ami szerintem szuper, van benne anyag. Amikor megkaptam csodálkoztam is, hogy mekkora (nagyobb, mint egy Sleek paletta).

While everybody is so busy with her new Naked 3 palette (which I adore of course), I ordered my very first dupe of it. So many people was waiting for MUA to bring out the new dupe of the Naked 3, but there is another english company which was faster and create it for us. For only 4 fonts. I think this is amazing price for a really good palette which has 12 different colors of nude and rose toned eyeshadow. The total weight of the eyeshadows is 14 gramm, which is so good. When I got it I wondered how big it is (bigger than a Sleek palette). So there are so much material in it.
 A paletta tehát a Revolution cég gyártja, ez pedig az Iconic3 (volt Iconic 1 és 2 is, értelemszerűen a Nked 1-2 dupejai). Egyébként én még nem hallottam a márkáról, de Facebook oldalukat nézve, egész jó kis márkának tűnik. Olyasmi mint a MUA. Maga a paletta is arra emlékeztet. Az anyaga elég olcsó műanyag, tükör sincs benne, csak egy kétvégű applikátor (a jobbik fajta). De nem is ez a lényeg. Na persze nincs meg az az érzés biztos, mint az eredetinél, ami ahogy van maga egy jelenség, de ha valaki inkább a belsőt helyezi előtérbe és eltekint a flancos csomagolástól, akkor igenis egy nagyon jó minőségű, szép palettáról van szó. 

This palette is made by Revolution Company and this one is the Iconic 3 (there are Iconic 1 and 2, which of course are the dupes of the Naked 1-2). Anyway I haven't heard about them until now, but looking at their Facebook site it looks quite good. Quite like the MUA. Also the palette reminds me of that. But it's not the point. Well of course You don't have the same feeling like the original one which is a phenomenon by itself. But if You look the inside and not only the fancy packaging, I think it's a really good quality and nice product.

 A paletta színei elég jól pigmentáltak alap nélkül is, de alappal még jobban mutatnak. Összesen 3 matt szín van benne, ebből a legutolsó, a Nooner mása elsőre a kedvencemmé vált. De beszéljenek helyettem inkább a képek.

The colors of the palette are so pigmented without any base, but with base they are better. There are 3 matte colors in total in the palette. The last matte, which is the dupe of Nooner became my favourite at first sight. But let the photos talk instead of me.
 
 Az egyszerűség kedvéért odaírtam a swatchokhoz, hogy minek a másai. :)

I wrote down the original name of the colors to the swatches, just in case :)
A palettát egyébként Edittől rendeltem, de ha jól tudom nemsokára a Pink Pandán is kapható lesz.

CONVERSATION

17 comments:

Njoythestyle said...

Még nem is hallottam erről a márkáról, hmm... :) Mutatsz vele sminket? Nagyon kíváncsivá tettél :D
Pusza: Reni

Rúzsnyom Niki said...

jesszzus *-* valami elképesztően gyönyörű. Már várom én is a sminked vele :-)

Gabica said...

Ohh, pont a Limit és a Nooner miatt szeretném megvenni a Naked3-at, de ezek a dupeok is vannak olyan szépek, mint az eredeti említett 2 színe! Nagyon tetszik ez a paletta, köszi, hogy írtál róla! :)

Queen of my mistakes said...

Wow, tökéletes dupeot találtál, le a kalappal! :) Gyönyörű ez a paletta...

PAncsi said...

Láttam már Editnél a palettát, de nem tudtam, hogy ilyen jó kis hasonmások vannak benne!
Köszi a színmintákat!
Nagyon tetszik a Naked3, de sajnálok rá annyit kiadni, mint amennyit kérnek érte.

tmelcsi said...

Szia! Nekem is nagyon tetszik ez a paletta, kitől, honnan rendelted?

Lethia said...

Nekem nagyon kevés paletta tudja magát belopni a szívembe mert általában csak egy vagy kettő szín szokott benne tetszeni, de itt szinte az összes szín a kedvencem lett! Gyönyörűek! Én is érdeklődnék, kitől és honnan rendelted ha szabad megkérdezni? :)

Csipkelány said...

Köszi csajok :) Amúgy a bejegyzés végén olvasható, hogy én Edittől rendeltem (ott a link, ha rámentek a nevére) :)

zsofi87 said...

A névnapom ugyan csak 1 hónap múlva lesz, de Dalma nekem is rendelt egyet ebből a csodálatos palettából :)) El kell mondjam, ez életem legjobb névnapi ajándéka! :) Köszönöm még egyszer!! :) Ja és én is mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a dupe-ot, aki (hozzám hasonlóan) sajnálja a pénzt az eredetire, mert - összehasonlító videók, tesztek alapján - tényleg olyan, mint az eredeti!

B. Dóri said...

Úristen, Dalma, nemrég keltem fel, de még az ágyban neteztem, és ahogy megláttam, hogy Naked 3 dupe, egyből felugrottam örömömben. :D Annyira jó, hogy írtál erről a palettáról, mert én még nem voltam elég szemfüles, és tuti vártam volna a MUA-ra továbbra is. Tényleg tökéletes hasonmás, és ezt már nyugodt szívvel rendelem meg, mert ez eredeti Naked 3-ért én is sajnálom azt a rengeteg pénzt. Köszönöm még egyszer! :)

Anna said...

Uhhhhhhhh ez gyönyörű! *.*

Anett said...

Jaj én is annyit nézegettem ezt a palettát! Egyre jobban érik bennem a "KELL" érzés :)

Csipkelány said...

Elhiszem:) Köszi csajok

bettynova said...

jaj
hónapok óta csorgatom mindenem a Naked3-ért, a pénzt is gyűjtögetem,,,,de azt hiszem ez lesz!!!!

SophiEl said...

Wow, jó hogy írtál róla, én utána sem néztem hogy van-e dupe-ja a Naked 3 nak. :)
Nekem is nagyon tetszik mind az eredeti, mind ez a paletta, de azért sajnálok annyi pénzt kiadni, amennyibe az UD kerül és betegesen rettegek egy esetleges Naked 4-től (ha innen egyáltalán van még feljebb). :D

djkaty said...

Ennél már csak az lenne a jobb, ha a W7 is kiadna egy másolatot, nekem nagyon tetszik a 2-es utánzata náluk :-) Meg ezek után az is érdekel, hogy azért a MUA is betámad-e majd :-)

Lolli said...

Köszi, hogy írtál róla! Egyből megtetszett! Nem is vettem észre, hogy honnan rendelted, én az eredeti oldalon néztem, de betojt a paypalom, így nem rendeltem. Véletlenül közben meg a Pink Pandára tévedtem, ott meg a címoldalon volt. Ma reggel kaptam meg 2900.- Ft volt náluk. Csodaszép, még bele sem mertem nyúlni... :))

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...