Praktikus tárolók kozmetikumokhoz


Sok külföldi blogon csodálva nézem a szebbnél szebb házi készítésű kozmetikumokat gyönyörű üvegcsékben és csinos kis pumpás tárolókban. Szerencsére ez nálunk is elérhető, ugyanis az allinpackaging.hu oldalról számos kozmetikai tárolót lehet kis mennyiségben is rendelni.

Engem elsősorban a pumpás illetve az airless termékek vonzottak, de e mellett szerettem volna egy pipettás szérumos üvege, egy szemkrémtárolót és egy nagyobb tárolót fürdősónak esetleg fürdőgolyóknak. Elöljáróban üresen mutatom meg nektek a kis tárolókat, mert nem döntöttem el még, hogy mit fogok velük kezdeni, egyedül a nagy csatos dobozban van már rózsás fürdősó, amiről külön bejegyzés lesz később. A honlap egyébként nagyon praktikus, ugyanis méret és funkció szerint lehet válogatni, az egyetlen, amire érdemes figyelni, hogy kis mennyiségben rendelhető terméket válasszatok. 



Valamennyi termék az http://allinpackaging.hu/ oldalon elérhető.

CONVERSATION

1 comments:

Ági said...

Az airless krém adagoló nagyon jól néz ki, igazán praktikus lehet. Valahogy nekem ezek elkerülték a figyelmem, bár nem csodálkozok, mert nagyon sok szuper dolog van az oldalon. :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...