Teszt - Milani mono szemhéjpúderek

Balról jobbra: Bella Chiffon, Bella Sand és Bella Cappuccino
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de az én sminkkollekcióm fekete bárányai a mono szemhéjpúderek. Folyamatos szeretem-nemszeretem küzdelmet folytatok velük, ugyanis imádom magát a terméket, viszont a csomagolásuk annyira nem praktikus, hogy sokszor hetekig hozzájuk sem nyúlok, hiszen mennyivel egyszerűbb előkapni egy palettát, amiben egymással harmonizáló színek vannak. 

Ennek ellenére van jó néhány mono szemhéjpúderem, amelyektől nincs szívem megválni, mert olyan szépek. Ezek közé kerültek be tavaly a Milani termékei is.  A csomagolásuk egyébként nagyon igényes és strapabíró, külön jó pont, hogy átlátszó tetőt kaptak, így láthatóak a színek, nem kell az árnyalat neve után kutakodni, ha elő akarjuk kapni őket.

A három meglévő közül a Bella Sand árnyalat egy meleg középbarna, ami tökéletes mélyítővonalba és a teljes szemhéj területére is. Nagyon szép selymes fénye van és egyáltalán nem porzik.
A kedvencem a Bella Cappuccino, ami egy kicsit sötétebb a Bella Sandnél és szinte teljesen matt, csak egy kis természetes szaténfényű ragyogása van ('satin matte'). Egyszerűen mindenhez megy, ezért ha választanom kellene a három közül, ez lenne amit mindenkinek ajánlanék, mert annyira sokoldalúan használható. Sokszor, egy-egy sietős hétköznap reggel csak ezt vittem fel a teljes mozgó szemhéjra, majd elsatíroztam a mélyítővonalban, feldobtam egy kis spirált és kész is voltam. Egyszerűen tökéletes.
Végül a harmadik a Bella Chiffon egy hideg pezsgőszín, ami tökéletes a belső szemzug kiemelésére, de kiváló highlighterként az arcra is, mert gyönyörű fényt ad a bőrnek és nagyon jól pigmentált.

Mindhárom termék nedvesen és szárazon is használható, attól függően, hogy intenzívebb vagy természetesebb hatást szeretnénk velük elérni. Amit nagyon szeretek bennük, hogy nagyon könnyű az állaguk és egyáltalán nem porzanak. Sajnos Magyarországon - ha jól tudom - nem lehet még őket kapni, így csak külföldi webhsopkból (cherryculture.com, ebay) rendelhetők. Az áruk a hivatalos honlapon kb. 4 dollár. 
Balról jobbra: Bella Chiffon, Bella Sand és Bella Cappuccino

CONVERSATION

2 comments:

Unknown said...

A mono szemhéjpúder problémával teljesen egyet kell hogy értsek. De ezt mondjuk lehet orvosolni ha kiszeded őket a tartóból és mágnessel rárakod egy fém felületre és akkor egyben lesznek a monok is. :) Remélem nagyjából érthető volt...:D Egyébként nagyon szépek ezek a színek.:)

Ági said...

Nagyon szépek ezek a színek. Én is inkább a palettákat kedvelem, egyszerűbb reggelente csak azt előkapni, s gyorsan ott van minden szín, ami kellhet.

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...