All 'round - PUPA Milano

Kevés olyan márka van, aki annyira gyakran rukkol elő újdonságokkal a sminktermékek terén, mint a Pupa Miláno. Szinte havonta jelennek meg újabb és újabb termékek, az ember alig győz válogatni. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy rengeteg terméket volt lehetőségem kipróbálni tőlük. A legutóbbi csomagban, amit kaptam elsősorban arcra való sminktermékek és sminklemosók voltak, aminek nagyon örültem, hiszen ezek azok, amelyek nálam valóban elfogynak és amelyekből folyamatosan keresem a legmegfelelőbbet.
A csomagban lapult a Like a doll púder 002-es árnyalata, amely a leírása szerint púdergyöngyök és ásványi pigmentek keverékével segít abban, hogy a bőr sima és egyenletes legyen. Matt, ugyanakkor természetes hatást ígér. A selymes formula révén szinte egybeolvad a bőrrel, ezért kényelmes viselet, egyáltalán nem érzem, hogy eltömítené a pórusokat, mégis nagyon szép, egységes bőrképet eredményez. Valóban nagyon selymes, szinte krémes, ahogy az ember felkeni, úgyhogy szépen belesimul az alapozóba.

A Vamp! szempillaspirál sajnos nem lett a kedvencem. Nem tudom eldönteni, hogy a kefével vagy a formulával van inkább bajom, de szinte mindig a szemhéjamon landol a festék fele, illetve nem tudom szépen szétválasztani vele a pillákat. Egyébként kellően hosszítana, de a fenti problémák miatt legtöbbször csak egy másik  spirállal együtt szoktam használni.
Két kitekerhető, ceruza-szerű korrektor (Cover stick concealer) is lapult a csomagban (100 és 003 árnyalat), amelyek egyértelműen felülmúlták a várakozásaimat. A sötétebb árnyalatot persze csak kontúrozásra tudom használni, de arra tökéletes, természetes hatást ad és könnyen eldolgozható. A világosabb árnyalat viszont tökéletesen elfedi a bőrhibákat és szintén nagyon jól belesimul a bőrbe, hiszen nagyon krémes állaga van, nem olyan kemény, mint amit a hasonló kiszerelésű korrektoroknál megszokhattunk.
Balról jobbra:
Korrektor 100, 003, Like a doll púder
Három BB krém is volt a csomagban: egy normál bőrre való, hidratáló, egy pattanásos bőrre, hegekre való és egy öregedésgátló. Az elsőt a barátnőmnek, utóbbit anyukámnak ajándékoztam, a problémás bőrre valót pedig megtartottam magamnak. Az állaga egyébként mindegyiknek ugyanolyan, kicsit a klasszikus, első kiadású Garnier BB-re emlékeztet. Színben (Nude) pont megfelelő, viszont sajnos a fedése miatt önmagában kevésbé használhatóak azok számára, akiknek magasabb fedésre van szükségük. Aki inkább egységes bőrképre vágyik, azoknak tudom ajánlani vagy esetleg a problémásabb bőrűeknek primerként, de annak én jobban szeretem a szilikonos bázisú termékeket.

Sminklemosóból szintén három különböző változat érkezett: egy kétfázisú szemre és arcra, egy tejes lemosó és egy olajos arclemosó. Az elsőt ezek közül is a barátnőmnek adtam, aki nagyon meg volt elégedve a sminkeltávolító hatásával, bár azt mondta, hogy számára furcsa volt, hogy kicsit olajos az állaga, mert még nem használt ilyen kétfázisú terméket. Anyukámé lett a tejes lemosó, mert én az ilyen állagú termékeket nem kedvelem, ő viszont nagyon szereti. Egy vattakorong segítségével letörli az egész sminket illetve utána még le szokta öblíteni a bőrét vízzel is. Nálam az ultragyors olajos arclemosó maradt, ami nagyon furcsa, sűrű olajos állagú, a bőrrel érintkezve kicsit habos, tejes állagú lesz. Az arcsminket valóban szépen leszedi, viszont a szemsminkkel nem tud elbánni (igaz, ezt nem is ígéri). Az biztos, hogy nem szárít,viszont én még szeretek utána átmenni a bőrömön micellás vízzel, hogy teljesen eltávolítsak minden szennyeződést.
Balról jobbra:
Arctisztító tej, Ultragyors olajos lemosó, Kétfázisú sminklemosó
Próbáltátok már a termékeiket?
Nektek hogy vált be a márka?

CONVERSATION

3 comments:

zita said...

Köszönöm! Ugyanez a bajom a PUPA Vamp! szempillaspirállal! Azt hittem velem van agond!

Anonymous said...

Elég jó márka,sok a törzsvásárlói akció.Szemceruzái jók,az ajakceruzák kevésbé.Matt rúzs picit szárít.A szemhéjpúder palettái is elég jók,bár a szín összeállításuk nem a legpraktikusabb.Amikkel 100 %-ban elégedett vagyok: Like a doll krémes arcpirosító,szájfény,sminkecsetek (alapozó,eye blending,lip),ecsettisztító folyadék.Kriszti

dressylipstick said...

Nagyon jó márkának tartom a Pupát, és ezidáig szerencsére csak pozitív tapasztalataim vannak a termékeivel. A BB krémek közül az általad is próbált verziót lehet, hogy kipróbálom (az SPF 30 különösen megnyerő). Magas fedésre nincs szükségem, inkább csak az egységesebb bőrkép elérése a cél, viszont esetleg azzal kapcsolatban van-e tapasztalatod, hogy enyhén építhető-e? Előre is köszönöm! :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...