Fogyás éhezés nélkül?



Nemrég írtam az egyik bejegyzésemben, hogy elkezdtem a Fitness Blender 8 hetes edzéstervét. Véletlen egybeesés, hogy nem sokkal ezelőtt lehetőséget kaptam, hogy 3 hónapos tesztidőszak alatt próbáljam ki a Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó készüléket. Megmondom őszintén, én kicsit szkeptikus vagyok ezekkel a kozmetikai módszerekkel kapcsolatban, a kíváncsiságom ezúttal mégis győzött, ezért úgy döntöttem, egy ilyen lehetőséget nem hagyhatok ki.
De miről is van szó? 
A Forever Slim egy kompakt, otthoni használatra szánt kavitációs zsírbontó készülék, amely az ultrahang erejével segíti a fogyást: nem a zsírsejtek méretét csökkenti a sporttal illetve a diétákkal ellentétben, hanem végleg megszünteti, eliminálja azokat, ezáltal fogyást, méretcsökkenést eredményez. Pontosan emiatt a kavitációs zsírbontás gátat vet a későbbi visszahízásnak, azaz a jojó-szindrómának. Másik fő erénye pedig, hogy különösen alkalmas bizonyos testrészek formálására, mert a zsírbontás célzottan, helyi szinten történik. Mindebből következik, hogy a fogyás éhezés illetve szigorú diéta nélkül végbemegy.


A gép működési elve, hogy a 40.000 Hz-es frekvencián érkező ultrahangrezgések hatására a zsírsejtek fala fokozatosan felbomlik, aminek hatására maga a zsírsejt anyaga a sejt közti térbe kerül, majd a szervezet méregtelenítő munkája során távozik a szervezetből. Ennek a méregtelenítő folyamatnak az elősegítése érdekében viszont nagyon fontos megfelelő mennyiségű (legalább 3-4 liter) tiszta vizet fogyasztani, hogy a kiválasztó szerveket ne terheljük túl. Szintén emiatt a kezelés nem alkalmazható korlátozás nélkül: legalább 4 nap kell elteljen két alkalom között ahhoz, hogy a szervezet fel tudja dolgozni a lebomló anyagokat és hogy ne terheljük túl a májat és a vesét.

 A kezelés eredményességéhez érdemes mindent bevetni és kezelésenként 45 percet ráfordítani, hogy a kiválasztott, kb. 3-4 tenyérnyi nagyságú területet alaposan megdolgozzuk. E mellett persze tovább növelhető a hatékonyság mozgással, szaunázással és különböző gyógy- és méregtelenítő teakeverék fogyasztásával, ami felgyorsítja az anyagcserét. A gép maga egyébként több fokozatban (1-6) működik, de ez a hatékonyságot nem befolyásolja. A fokozat mellett a kezelési idő is állítható, az alap beállítás 15 perc, így egy kezelés során háromszor 15 perces ciklust kell végezni. A kezeléshez szükség van ún. magas viszkozitású ultrahang gélre, ami az ultrahang rezgéseket átvezeti, ugyanis enélkül a kezelés hatástalan.

Mindenesetre én nagyon kíváncsi vagyok, hogy valójában hogyan teljesít, a három hónapos tesztidőszak pont megfelelő arra, hogy kiderüljön, valóban hatékony-e e kezeléssorozat. Ha nektek is felkeltette az érdeklődéseteket a termék, esetleg szívesen kipróbálnátok a kezelést, akkor remek hírem van, ugyanis lehetőség van egy alkalommal az ingyenes tesztelésre előzetes időpontfoglalás függvényében. Ha szeretnétek jelentkezni, azt itt tehetitek meg.

CONVERSATION

2 comments:

SophiEl said...

Kváncsi leszek a tapasztalataidra, mert én egyáltalán nem hiszek az ilyenekben... :)

Unknown said...

En jartam kavitacios zsirbontasra es bar szkeptikus vagyok altalaban ez tenyleg mukodott!!! Igaz mellette tartani kell a tiszta etkezest es a folyadekbevitelt de nekem kb 10 alkalom utan latvanyos volt az eredmeny.

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...