Már megint költöm a pénzt...




Mostanában folyton csak szórom a pénzt. De minden akciós és az a halálom. :) Vettem egy Garnier arctisztítót, egy leárazott Synergen alapozót (Sand árnyalat), ami kb. 350 Ft volt. Még sosem volt ilyen alapozóm. Elsősorban azért vettem meg, mert olcsó volt. A tubuson sokkal sötétebbnek tűnt az árnyalat, gondoltam jó lesz kontúrozni, ehelyett pont illik a bőrömhöz (pedig kipróbáltam ott az üzletben). Na nem baj. Ma már viseltem, nem rossz, sőt... :D Meglepően elégedett vagyok vele. Bár ki tudja mi van benne. Végül pedig valami kis drogériában vettem ezt a csillámport, semmi név, csak csillámpor :) A szememen valamiért nem ennyire tömör a szín, nem tudom, hogy lehet ezt a hatást elérni vele. Van ötletetek?

CONVERSATION

8 comments:

Unknown said...

Én is nem rég vettem ilyen Garnier arctisztítót. egész jó, de azért csodát nem tett (eddig). Kb 2 éve vt ilyen alapozóm,de nem nagyon szerettem :/, remélem azért neked beválik majd :)

Thündérke said...

én is vásároltam ma picikét *-*

tippet sajna nem tudok adni :( nekem a csillámjaim úgy fent maradnak a szemhéjamon, hogy csak na :D

polarpanna said...

próbáld meg nedvesen felvinni, zselével mondjuk, vagy egy krémes, színben hozzá passzoló szemhéjfestékkel.. szerinte.. de ez csak egy ötletecske.

toppencs said...

a csillámpor árnyalata csodaszép !!!

Fanni said...

A brusher nagyon jó!Én nagyon szeretem használni mert nem csak tisztít de fel is frissít!

fannigardrobja.blogspot.com

Zsu said...

Ki tudja mi van benne...na én ezért nem merek megvenni ilyen olcsón dolgokat... :S Félre ne érts, nem kötekedni akarok! Drága termék is válthat ki allergiás reakciót...

Csipkelány said...

Igen tudom. Mondom, alapból azt hittem, hogy sötétebb alapozó, gondoltam keverni, kontúrozni lesz jó majd csak. De nem. Egyébként barátnőm azt hiszem ilyet használ már régóta és semmi baja. Sőt, sokkal szebb a bőre, mint az enyém :( De egyébként majd tesztelem és meglátom az eredményt. Egyszer használtam, akkor nagy bajom nem volt vele.

Anonymous said...

A csillámpor alá használj sötét alapot, pl.: az essence zselés tusát oszlasd el az egész szemhéjadon nem túl vastagon :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...