Novemberi kedvencek


Neogranormon kenőcs, Gerovital Plant krém, AVON glicerines kézkrém, AVON Csillogó testápoló, Garnier Pure Matt-Brusher arctisztító 
A többi :)

Ebben a hónapban elég sok kedvencem volt, elég sok újdonság is (legalábbis számomra). Kezdjük az arc- és testápolási termékekkel.
Neogranormon krém: én az arcomra szoktam kenni, a pattanások helyeire, mert segít begyógyítani, puhává teszi a bőrt, csökkenti a pirosságot és elősegíti a hámosodást (új bőr képződését). Sajnos eléggé zsíros érzés, de este szoktam felkenni az egész arcomra, vékonyan, reggelre már sokkal jobb. Azt is lehet, hogy csak a problémás területre kenjük fel.

Gerovital plant krém: nagyon imádom az illatát és az állagát. Könnyű, hamar beszívódik, mégis nagyon jól hidratál. Bővebben itt olvashatsz róla: http://csipkelany.blogspot.com/2011/10/gerovital-plant-hidratalo-krem-bio.html

AVON glicerines kézkrém: IMÁDOM! A karácsonyi csomagolás szerintem nagyon jó, engem ezzel mg lehet venni, bármikor, bárhol. A krém felülmúlta a várakozásaimat, mert annak ellenére, hogy glicerines, nagyon jó az állaga, nem zsíros, nagyon könnyen beszívódik, tényleg érezhetően puha lesz tőle a kezem. Azt írja  hogy fényesíti a körmöket. Ez is így van, ugyanis volt időszak, amikor nem volt festve a körmöm és megnéztem, tényleg fényesebbek lettek tőle. Egyébként kalciumot  és E-vitamint is tartalmaz, biztos jót tesznek a körmöknek.

AVON hidratáló, csillámló testápoló: Csomagolása ugyanaz, mint a kézkrémé, ezt is imádom. Kicsit kisebb a mérete, mint amire számítottam, amikor megrendeltem, de sebaj, mégis 200 ml, szóval azért elég lesz egy darabig. Jojoba olajat és E-vitamint tartalmaz. A legfurcsább dolog volt, amikor kipróbáltam, hogy SÁRGADINNYE illata van. Engem nem zavar, sőt én szeretem a sárgadinnyét (igazából minden dinnyét imádok), csak fura volt, mert karácsonyi csomagolás és sárgadinnye illet együtt?! Hogy van ez? Na ezen túllépve tök jó kis testápoló, könnyen beszívódik, csodásan hidratál és szó szerint ragyog a bőr utána, a sok kis arany csillámnak köszönhetően.

Garnier Pure Matt Brusher arctisztító: nagyon jó kis feje van ezekkel a sörtékkel. Alaposan tisztit, de nem durván. Szeretem használni, jól habzik, tényleg tiszta bőrt varázsol. Azért a nagy csoda elmaradt, nem lett bababőröm, de jobb azt hiszem.

A tél közeledtével szeretem a karácsonyi jellegű ízeket teában is, ezért beszereztem a két kedvencemet. Pickwick Fruit Amour almás fahéjas ízben és Teekanne Magic Moments.

AVON 24 k gold alapozó: már láthattatok vele sminket (http://csipkelany.blogspot.com/2011/12/nappali-sminkbol-alkalmi-esti-smink.html). Könnyű állagú, közepes fedésű folyékony alapozó. Viszonylag tartós is.

NYC transculect porpúder: óriási mennyiségű, por állagú, áttetsző púder. Szeretem, hogy áttetsző, mert nem lesz sötétebb vagy világosabb színe a bőrömnek a púderezés után. Mattit, viszont nem olyan tartós az eredmény, célszerű újrapúderezni. (A 24 k gold fölé használtam a linkelt sminkben ezt is.)

Lovely Cranberry Kiss pirosító: nagyon szép, szolid rózsaszínes, barackos árnyalata van. Inkább halvány, természetes szint ad, ezt szeretem benne. Nem csillogó, inkább selyemfényű.

Baolishi paletta: nagyon szeretem, iszonyú szépek a színek vannak benne és nagyon jól pigmentált. Szemhéjalapozóval ráadásul tartós is (nélküle nem próbáltam).
Bővebben: http://csipkelany.blogspot.com/2011/11/szuper-pigmentalt-baolishi-palettak.html

L.A. Makeup Suede paletta: szép, természetes barna színek. Mostanában mindenhez használtam őket. Szemöldökre szoktam a két sötétebb barnát az alsó sorból keverni, ez nagyon jól bevált. A sötétebbek a mélyítővonalba, a világosabbak alapnak tökéletesek.
(Bővebben: http://csipkelany.blogspot.com/search/label/L.A.Make%20up)

Artdeco szemhéjalapozó (illatmentes): nagyon szeretem, amióta megvettem, használom. Kevés kell belőle, szebbé, erősebbé és tartóssá teszi a szemfestékeket. Hamarosan külön bejegyzésben is írok róla.

AVON super enchant  szempillaspirál: nagyon jó nőies csomagolás, szuper kefe (babapiskótaszerű alakja van). Szeretem, mert ivelt, dús pilláim lesznek tőle, könnyű vele dolgozni, nem ragad össze.

AVON 24 k gold szájfény (Pink):  szép halvány rózsaszín árnyalata van, arany csillámokkal.
Bővebben: http://csipkelany.blogspot.com/2011/11/avon-24-k-gol-szajfeny-pink.html

L'oreal szájfény (38- Gold holographic) és L'oreal rúzs (232- Cashmere): mindkettő nagyon szép, csillogó eredményt ad. Tartósak is. Bővebben: http://csipkelany.blogspot.com/search/label/L%27oreal

A körömlakkok pedig:
NYC-Penn station (http://csipkelany.blogspot.com/2011/11/nyc-koromlakkok.html)
Essence- Time for romance (http://csipkelany.blogspot.com/2011/11/notd-telikaracsonyi-hangulatban.html)
Essence Vampire's Love- True Love
Essence- Shiny godness

CONVERSATION

4 comments:

Anonymous said...

Fincsi teák! :) Én is szeretek teázni! Ja én sem reklámozni akarok, csak gondoltam jelzem hogy új a blogom url címe. :)

Thündérke said...

annyira jól néznek ki a cuccok abban a fa ládikában *-*

toppencs said...

annyira egyezik az izlésünk ! nagyon szeretem a stílusod :)

Csipkelány said...

Köszi csajok :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...