Birthday wishlist

Lassan közeleg a szülinapom, így összegyűjtöttem néhány terméket, amire mostanában fáj a fogam, bár valószínűleg ezek közül nem fogok mindent most beszerezni. 

Régóta szemezek a Paulas's Choice termékekkel, amikről csak jókat olvastam mind a hazai, mind a külföldi bloggereknél. Végignézve a kínálatot elsősorban a BHA hámlasztók fogtak meg, ezek közül is a 2% BHA liquid, amiből először egy deluxe mintát próbálnék ki, hogy mennyire válik be. 

Az Akneroxid 10 krémet több, mint egy évig használtam, aztán elfogyott és valamiért nem vettem újra, így szépen visszaromlott a bőröm állapota, úgyhogy muszáj lesz újra rendszeresítenem a rutinomban a használatát. 

A Garnier Dark Spot korrektor nevű krémről nemrég hallottam. Elsősorban C vitamin tartalma miatt szeretném beszerezni, ami segít a pattanások után maradt bőrhibák halványításában.

A Bioderma Sébium micellás víz régóta mozgatja a fantáziámat, ráadásul a barátnőm is ezt használja és imádja. Gondolkodtam, hogy esetleg a Sensibio változatot kellene megvennem, de azt hiszem maradok a Sébiumnál, hiszen elég problémás bőröm van.

A The Body Shophoz eddig vegyes érzelmek fűznek, ugyanis az ajakápolóikat nagyon szeretem, a testvajaktól viszont cseppet sem vagyok annyira elájulva. Ez a kamillás sminklemosó vaj tulajdonképpen a Clinique take the day off sminklemosójának "olcsóbb" változata (még ez is nagyon drága!), de szeretném kipróbálni egyszer, vajon mit tudhat.

A Burt's Beestől volt már korábban ajakbalzsamom, azokat imádtam, így valószínűleg ez a körömágybőr ápoló is szuper, ráadásul elég nagy a hype e körül is. (Müllerben kapható)

Az Esteé Lauder Double Wear alapozó elég régóta kívánságlistás, de valahogy fáj kiadni érte ennyi pénzt, így továbbra is csak remélem, hogy egyszer be tudom majd szerezni.

A Makeup Revolution legígéretesebb palettája számomra a Too Faced Chocolate Bar olcsóbb verziója az I heart chocolates. E mellett még az I heart pirosítók is nagyon tetszenek, főleg a Peachy keen heart illetve a Blushing Heart.

Végül az egyik legérdekesebb púder, amit eddig láttam az a Ben Nye Banana árnyalat, ami azért lett ennyire felkapott, mert Kim Kardashian is ezt használja (állítólag). A púder több árnyalatban is kapható, a Banana különlegessége, hogy sárgás tónusú bőrhöz tökéletes, e mellett kis mintha természetes highlighterként működne a szem alatti részeken illetve az arc középső részén.

Használtok ezek közül valamit? Bevált?

CONVERSATION

14 comments:

Audrey80 said...

A PC BHA nekem konkrétan semmit sem használt, pedig a 30 ml-t becsülettel elhasználtam.
Viszont mellé heti egy használatra a szintén 30 ml-s AHA gélt vékonyan felkenve nagyon tudom ajánlani.

A Bioderma zöld vize nekem nem vált be, bár a bőröm zsíros és mitesszeres, a rózsaszín változat az, amit egy éve rendszeresen újraveszek. (Ami nem nehéz, mert állandóan akciózzák a dermaonline-on.) A krémjét használom hozzá, a Sensibio Lightot.

A C-vitaminos Garnier nekem is tetszik, előbb-utóbb meg fogom venni.

Csipkelány said...

Milyen problémára vetted a PC-t? Csak, mert a leírás alapján az aha nem kifejezetten az én problémámra van, ezért húzok a bha felé. A Biodermával mi volt a gond?@Audrey80

mellcsiii said...

Én személy szerint nem ajánlom a garnier c vitaminos krémét. Nem használ szinte semmit, iszonyú kellemetlen illata van, ami ráadásul az arcodon és a kezeden is sokáig megmarad. Hűtőben tartottam, ennek ellenére hamar besárgult. Féláron vettem ugyan, de annyit sem ért...

kelbi said...

Szia, megkérdezhetem, hogy az akneroxidot milyen gyakorisággal használtad? Koszi. Bianka

Audrey80 said...

@Csipkelány

Zsíros, mitesszeres, elvétve pattanásos bőrre. Nehezen szívta be a krémeket a bőröm. Egy éve használom az AHA-t, tisztább a bőrképem, nem fogom elhagyni.

Anonymous said...

Szerintem is inkább a rózsaszín Biodermát vedd meg! A zöld irritálta és szétszárította a kombinált bőrömet,amitől csak még több pattanásom jött elő.. szóval a zöld csak extra zsíros bőrre való szerintem.

Viki said...

Én ezek közül csak a Garnier C vitaminos krémét használtam, de nekem nem igazán vált be. Ha jól emlékszem, kb 3-4 alkalommal használtam csak, mert folyton "kukacosodott" az arcomon. :/

A The Body Shop kamillás sminklemosóját én is ki akarom majd próbálni, de én inkább az olajos verzió felé húzok. :)

Mia said...

Nekem kombinalt a borom. A Sensibio h2O-t sminklemosasra hasznalom, a Sebium H2O-t regggelente, ezzel torlom at az arcom felkeles utan. Nem szaritja szet az arcot. Szeretem az illatat es sztem jot tesz a bornek, nekem is ki szokott jonni pattanas neha. Nem irrital egyaltalan,
AHA szaraz borre ajanlott, a BHA pedig unkabb kombinalt, v zsiros borre. Mas a hatas. Egy 30 ml-es krem keves ahhoz, higy kideruljon igazabol mit tud. Ha vki elkezdi hasznalni barmelyiket, akkor erdemes mar egesz szept.v okt-tol tel vegeig hasznalni, szigoruan fenyvedovel SPF50 nappalra. C vitaminos krem a La Roche Posaybol er vmit, a drogeriasak szinte semmi hatoanyagot nem tartalmaznak. Ha mar bebarnult, akkor kuka.

Unknown said...

Ha írsz nekem címet privátban, én el tudom küldeni Neked a fél tubus Garnier Dark Spot Corrector krémemet :) nem használom már, de kidobni meg sajnálom (így meg kipróbálhatnád Te is)
Természetesen semmit nem kérek érte, örülök ha hasznát veszed.
natalka@freemail.hu

Fru said...

Én a Ben Nye púderből inkább a Cameo-t ajánlom neked, az is ebbe a családba tartozik csak világosabb bőrre jó. A Banana szerintem csak a kreol, barnább bőrre jó, mint ami Kim K-nak is van, de neked túl sárga lenne.:) Én is a Cameo-t használom egyébként, jó, jó, de azért nem csodaszer. :)

Katie said...

A zöld Bioderma Nekem sem vált be...az én bőröm ragadós maradt tőle, nem lett olyan selymes, mint a rózsaszín után, szárított is...nem ajánlom.

A banánpúder viszont szuper! Nagyon szeretem! Sárgás persze, de azért nem annyira, mint a tégelyben, épp ezért az én bőrömbe gyönyörűen beleolvad pedig nekem elég világos a bőröm!

Anonymous said...

A pingvinpatika oldalán is mindig nagyon jó Bioderma akciók vannak. Most is 2900 Ft az 500 ml-s micellás víz :)
Betáraztam belőle. Bár csalóka volt a kép alapján azt reméltem az új pumpás flakonnal érkezik...de nem. Nekem is problémás a bőröm és nagyon szeretem a Sensibio-t.
Timi

Unknown said...

Szia! Én csak ajánlani tudom a Ben Nye púdert. Nekem a Cameo és a Banana árnyalat is megvan, de én nem tapasztaltam nagy különbséget, a Cameonak egy hajszálnyit világosabb a tónusa de ez inkább akkor jön ki ha vakuval fotóznak. Én az összes folyékony állagú kence után szoktam fixálásra és mattírásra használni, egyszerűen átpúderezem vele az arcom, illetve a szemem alá is szoktam felvinni belőle. Ja és szerintem az idők végezetéig elég lesz ez a mennyiség, ami 3500-4000 forintért nem olyan rossz befektetés:)

Anonymous said...

A Garnier krém tényleg semmit nem ér. A c vitamin miatt vettem meg, és annak főleg folthalványító hatása miatt, de semmit nem ért. Ráadásul nem lehet rá sminkelni, ezért csak este vittem fel. Ja, és rajtam hamar oxidálódott a krém, és fura szaga lett, amit nem bírtam elviselni.
A Bioderma lemosót (tonikot) én is használtam, amikor még voltak pattanásaim. Semmi látványosat nem csinált az arcommal, amit más tonik ne tudott volna, csak azért használtam, hogy elhasználjam. Önmagában nem csodaszer. Ha sminklemosásra keresel terméket, akkor a rózsaszín Bioderma szerintem is jobb.

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...