Teszt - Guerlain Baby Glow

Mióta megvettem az Esteé Lauder Double Wear alapozómat a Glamour-napokon, azóta egyre inkább kezdenek érdekelni a high end termékek, annak ellenére, hogy korábban el sem tudtam volna képzelni, hogy vajon mit tudhatnak, ami miatt ennyivel drágábban (a nevet leszámítva). Nem sokkal ezután Andi nyereményjátékán nyertem tesztelésre a Guerlain Baby glow alapozót, ami tulajdonképpen egy all-in one termék: használható alapozóként, sminkalapként és színezett hidratálóként is. A különlegessége a benne található természetes fényvisszaverő pigmentekben (szivárvány effekt) rejlik, amelyek segítenek kipihentebbé és fiatalosabbá tenni az arcot. 



A termék egyébként 100 % parabénmentes és 25-ös fényvédőt is tartalmaz, ami különösen jó hír azoknak, akik ezt egy alapozónál elvárják (én inkább a krémekben szoktam figyelni).
A csomagolás nagyon kifinomult és romantikus, halvány rózsaszín dobozban rejlik az azonos színű tubus, amin ezüst felirat olvasható. Számomra új és kissé érdekes ez a tubusos pumpás kombináció, de nagyon praktikus is egyben. 


A termék egyébként nagyon könnyed állagú, kellemesen krémes, se nem túl híg, se nem túl sűrű. Ami meglepett, hogy erős ibolyaillata van, ami talán sokakat zavarhat, nekem tetszik, szerintem igazán különleges.

Eldolgozni nagyon könnyű, szépen siklik a bőrön és nem képez vastag réteget az arcon. A fedése is pont ideális, korrektorral kiegészítve tökéletes. Valóban teljesíti ígéretét és frissebbé, kipihentebbé teszi az arcot, anélkül, hogy túl zsíros vagy fényes hatást keltene. 
Az alábbi képeken láthattok előtte-utána képeket és végül a kész sminket is. Szerintem nagyon szembeötlő a különbség az előtte-utána képeken, hogy a fakó, élettelen arcbőrt mennyire üdévé, természetesen ragyogóvá teszi.

 Összességében nagyon elégedett vagyok vele, szépen a helyén marad egész nap, nagyon kicsit fényesedik át, ami miatt pár óra után némi púder szükséges. Az egyetlen dolog, ami miatt kétszer is meggondolnám, hogy megvásároljam, az az ára, ugyanis a 30 ml kb. 15.000,- Ft-ba kerül, ami valljuk be elég sok. 

CONVERSATION

3 comments:

Kamilla said...

Csodásan fest az arcodon :)

Unknown said...

Remekül néz(el) ki! Mostanában alapozó lázban égek... és én is úgy érzem, h el kell végre mozdulnom a high end termékek felé, mert a drogériásak egyre kevésbé felelnek meg az elvárásaimnak :( (pedig nincs sok, tényleg! :D) A bőröm igényei is megváltoztak, ráadásul most már évszakonként is... borzalom.
Szóval nagyon tetszik ez az alapozó, de kizárt, h ennyiért megvegyem. Most Double Wear Light-ot használok, és szuper, de ősszel-télen le fogom majd cserélni a G-napok alkalmából vmi olyanra, ami kevésbé szárít/mattít.

Anonymous said...

Nagyon szép lett a végeredmény! Még megnéztem volna egy olyan képet is, amin egy "mezei" alapozó van feltéve, hogy ahhoz képest mit tud... :) A blogod továbbra is színvonalas és szuper! :) - 'heaven&earth-palettás' Eszti

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...