Esküvői nyílt nap és bemutató

A helyszín kiválasztása teljes egészében meghatározza az egész esküvő stílusát és tematikáját. Ezért számomra nagyon fontos volt, hogy személyesen is megnézzük a helyszínt, sőt volt szerencsénk kipróbálni az ott készült ételeket és megcsodálni a dekoros és egyéb szolgáltatók munkáját is, ugyanis az általunk választott helyszínen minden évben megrendeznek egy tavaszi és egy őszi dekorációs bemutatót.


Ennek keretében minden helyszínt különböző stílusban feldíszítettek (elegáns, romantikus és rusztikus), sőt, szinte minden asztalra azonos stílusú, mégis eltérő tematikájú dekoráció került. Ugyanígy a külső és belső esketési helyszíneket is teljes pompájukban csodálhattunk meg, így el tudtuk képzelni, hogyan is néz majd ki az egész helyszín a mi nagy napunkon is.

Több szempontból is jó volt élőben látni az egyes elemeket, hiszen egy fotón, főleg egy profi fotón teljesen másként mutat valami, mint a valóságban, így mindenképpen érdemes kihasználni az ilyen alkalmakat és megnézni, mi az, ami jól mutat, ami tetszik és mi az, ami nem.

E mellett számos szolgáltató is kitelepült a helyszínre, így bőven lehetett válogatni fotósból, videósból, cukrászból és egyéb kiegészítő szolgáltatók közül, akik valószínűleg már ismerik a helyszínt és többször dolgoztak együtt a szervezőkkel. Érdemes lehet tehát begyűjteni minden névjegyet és információt, hogy később ennek tükrében lehessen dönteni. A legfontosabb talán mégis az volt, hogy az egyes ételeket, italokat is volt lehetőségünk megkóstolni, így sokkal könnyebb lesz összeállítani a végleges menüsort.

Amennyiben van rá lehetőség én mindenkinek bátran ajánlom, hogy vegyen részt egy hasonló ételkóstolóval egybekötött dekorációs bemutatón, mert nagyon sok dolog, ami elképzelve tetszett, kiderülhet, hogy a valóságban közel sem olyan jó és fordítva.  












CONVERSATION

0 comments:

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...