Lavender fields


Amikor először szóba került az esküvő dátuma, sokáig hezitáltunk, hogy egyáltalán milyen évszakban legyen. Egy időben nagyon szerettem volna téli esküvőt, de be kellett látnom, hogy bizony nálunk hó hiányában ez közel sem lenne olyan romantikus és különleges, mint északon, ahol garantált a fehér tél. Azt viszont tudtam, hogy ha az esküvőnk nem is, akkor legalább a jegyes fotózásunk legyen ekkor: imádom a karácsonyi hangulatot, a téli tájat egyszerűen szerintem nagyon különleges és bensőséges. Ennek kapcsán elkezdtünk erről beszélgetni a vőlegényemmel, míg végül arra jutottunk, hogy miért ne csinálhatnánk minden évszakban egy jegyes fotózást, így lenne egy év egy kerek egész.



Mivel jövő tavasszal lesz az esküvő, ezért az első, nyári fotózást meg is tartottuk júniusban, Tihanyban. Azt hiszem a Balatonnál és Tihanynál alkalmasabb helyszínt nehezen találtunk volna. Szerencsére az időjárás is mellettünk volt, ugyanis gyönyörű, napsütéses nap volt, amikor a fotókat készítettük. A képeket egyébként Drávecz Ferenc készítette a felesége, Marcsi segítségével. Mindketten nagyon kedvesek, segítőkészek és közvetlenek, ami sokat segített, főleg az elején, hiszen még sosem voltunk páros fotózáson, így kissé szokatlan volt, hogy pózolnunk kell és nehezünkre esett természetesen viselkedni a kamera előtt. Szerencsére nagyon jól oldották a feszültséget, így azt hiszem a végeredmény nagyon szép és minőségi lett.


A képeket készítette: Drávecz Ferenc



CONVERSATION

5 comments:

SophiEl said...

Nagyon aranyosak vagytok, jól sikerültek a képek! :)
Nagyon jó ötletnek tartom, hogy minden évszakban lesz egy jegyesfotózás, így mindent ki tudtok próbálni és 3x annyi emléketek lesz! :)

Dii said...

Ez milyen jó ötlet, hogy minden évszakban lesz fotózás :) Kíváncsian várom majd a többit is, aranyosak vagytok! :)

Csipkelány said...

Köszi :) Lassan ideje is megszervezni az őszi fotózást :)

PAncsi said...

Nagyon aranyosak vagytok, a képek pedig igazán hangulatosak lettek!
Szuper az ötlet! :)

Zsanci said...

Évek óta követem a blogod és a munkásságod! Idén tavasszal Feriékkel dolgoztam egy fotózáson, (egy községben élünk) mint sminkes és fodrász. Ekkor említette Marcsi, hogy a Csipkelányt fogják fotózni. Teljesen ledöbbentem. Mondom úr isten hisz én Dalmát "ismerem" :) az elejétől kezdve nézem a videóit és olvasom a bejegyzéseit... Tök jó érzés volt! A képek baromi jók lettek! Bár Ferinél ez alap, ugyan úgy ahogy a jó hangulatú fotózás is! :) Szépek vagytok és gratulálok a fotókhoz :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...