Tavaszi smink videóval / Spring Makeup with video






ARC / FACE
L'oreal True Match alapozó - Vanilla Rose
Avon ColorTrens korrektor - Light
NYC Bronzosító - Sunny
28-as pirosító palette - Gaga pink /Milkshake

SZEMEK / EYES
Avon szemfestékceruza - Pink Cuddle
Sleek iDivine paletta - Oh So Special
NYC szemceruza - Dark brown
Golden Rose paletta - Green
AVON ColorSytel szempillaspirál - Black

AJKAK / LIPS
Avon Perfect Kiss rúzs - Pink Wink




CONVERSATION

17 comments:

Réka said...

Nagyon tetszik a smink, és a szoba díszítése is :D
Szuper a blogod :))
http://fashion-beauty-nails.blogspot.hu/

Gabica said...

Nagyon tetszik, hogy ilyen színes, igazán jól áll neked, kiemeli a szemed! :)

Mától nálam játék indul, remélem van kedved jelentkezni rá :)

Megcsináltam a celluxos szivecskés körmöket, amit nemrég mutattál be, de nekem szerintem nem jó a celluxom :D mindig elszakadt, nem jött fel szépen a körmömről...annyit kínlódtam vele :D

Csipkelány said...

Köszönöm. Kár, hogy nem jó a cellux, próbáld mással :/ Többen mondták, hogy ne sikerül neki, egyszer nekem is elszakadt, de aztán sikerült. Óvatosan kell. Ránézek a játékra :) Köszönöm, hogy szóltál. :)

PAncsi said...

Csini lett a smink! Igazán tavaszi a rúzs is :-)
A szívecskés manikűrt én is megcsináltam: fehér lett a szív, amire kentem arany lakkot is, de annak a szélét leszedte a cellux és a szívecske inkább tükörtojásnak nézett ki - vicces volt :-)

AnnaBaba said...

Nagyon szép!!! :) Ügyi vagy!!

Anonymous said...

Magamon nem szeretném az ilyen erős sminket, de a jellegtelen csúnya arcodon sokat dobott ez igaz.

Csipkelány said...

Köszönöm :) Pancsi, mókás lehetett. Biztos ki kell tapasztalni. Mondjuk nekem sikerült nagyjából elsőre (eleinte én is bénáztam a celluxszal, elszakadt, de a festésnél szerencsére már rendben volt. Mondjuk én még száradás előtte lehúztam, nem lehet, hogy ez volt a gond?
Kedves Névtelen: a megjegyzésedet nem fogom törölni, hadd lássa mindenki. Nem bántottál meg vele. A smink egyébként szerintem nagyon sokat dob az emberen. Sajnos nem mindenkinek adatik baba bőr és pisze orr. Ez van.

Smejka said...

Annyira gyönyörű vagy, és élvezet nézni ahogyan sminkelsz. :)

Egyébként szeretném megkérdezni, hogy miket használtál annál a szemsminknél amit a januári képes posztban "Munkában, fáradtan" képen viselsz. :)

Nóra said...

nagyon szép lett! :)

Csipkelány said...

Köszönöm :) Eszter: ha jól emlékszem MUA undressed palettát! De nagyjából hétköznapra szinte mindig bézses, barnás árnyalatokat használok. Ma viszont... :D

Anonymous said...

Nagyon szép lett a smink! Nekem is megvan ez a paletta, szeretem! :) Még kérünk sok videót! ;)
Anett

Bogi Vrg said...

Nagyon jól áll a fülbevaló!

Anonymous said...

Annyira szép vagy, hogy elmondani nem lehet! :)

Anonymous said...

Off: "Magamon nem szeretném az ilyen erős sminket, de a jellegtelen csúnya arcodon sokat dobott ez igaz."- Te mekkora egy bunkó vagy! Gondolom te hibátlan arcbőrrel rendelkezel és smink nélkül is gyönyörű vagy! Jó lehet neked, de attól még nem kéne leszólni másokat a kinézetük miatt. Sosem értettem miért kell trollkodni, ha már érdemben nem tudsz hozzászólni a témához.

On: Csipkelány gyönyörű vagy, a smink is jó lett,személy szerint gazdagabb lettem néhány remek ötlettel! Köszi és még sok ilyet! :)

Csipkelány said...

Köszönöm :)

Anonymous said...

szia. nagyon jó lett a smink! szeretném megkérdezni,hogy milyen termékeket használsz az arcodra,hogy ilyen szép lett a bőröd, és,hogy mennyi idő alatt hatottak? nekem eddig semmi problémám nem volt vele,de mostanában egyre többször jelennek meg rajta csúnyaságok, és nem bírom elviselni őket, ilyenkor ha tehetem ki sem mozdulok a lakásból,tehát kimaradok inkább mindenből, minthogy így menjek utcára,viszont ez nem a legjobb megoldás. kösz a választ!:) további s sikert!:):)

Csipkelány said...

Szia! Köszönöm ! :) Alapvetően ugye láthatod, hogy alapozó és korrektor valamint púder is van rajtam (tehát smink nélkül korántsem ilyen szép a bőröm, sőt!). De az igaz, hogy sokat javult az utóbbi időben. Amiket mostanában használok és szeretek: elsősorban Akneroxid krém (patikában lehet kapni, kb. 2000 Ft. Viszont eléggé szárítja a bőrt, főleg az első 1-2 hétben, ezért mindenképp hidratáló krémet kell utána használni. Ami még nagyon jó a Lush let the good times roll arctisztító illetve azt hiszem nekem a Sigma mozgókefés arctiszttító gépe is segít. De ha egyet kellene választani,akkor mindenképp az Akneroxid! Remélem segítettem :) (Krémmánián olvashatsz erről a krémről)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...