Max Factor Skin Luminizer alapozó

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én az utóbbi hónapokban nem igazán kedveltem a matt finishű alapozókat, inkább a természetes ragyogásúakat használtam (púder nélkül). Így persze egyből felfigyeltem a Max Factor Skin Luminizer alapozójára, azonban hetekig csak nézegettem a boltokban a csodaszép kis csomagolását, mert sokalltam érte 4000,- Ft-ot kiadni.  Addig-addig kerülgettem, amíg egyszer megláttam féláron a Rossmannban, hát persze, hogy ennyiért nem tudtam neki ellenállni és megvettem a Golden árnyalatot. 

Ahogy az elején említettem a csomagolás szerintem gyönyörű, bár az elegánsnak tűnő flakon kézbe véve veszít egy picit a varázásból, ugyanis nem üvegből, hanem műanyagból készült. A pumpás kiszerelésért viszont oda vagyok, főleg, hogy ez az a fajta pumpa, amivel az utolsó cseppig ki lehet nyerni a terméket. A spirálos csíkozással engem egyből megvettek, ugyanakkor kicsit aggódtam, hogy emiatt túl "lightos" lesz a termék. Sajnos a félelmem nem volt alaptalan, ugyanis a fedése hagy némi kívánni valót maga után. Állagra egyébként egy közepesen sűrű, kissé habos krémet képzeljetek el, ami egyébként nagyon szimpatikus lenne. 

Nem állítom, hogy nem jó ez az alapozó, inkább azt mondom, az én problémámra nem vált be. Nekem azért még jobb napokon is van mit elfedni a bőrömön, de mivel ez az alapozó ezen a téren nem igazán jeleskedik, így kicsit nagyobb mennyiséget kell felvinnem belőle, hogy valóban elfedje azt, amit kell. A gond ott kezdődik, hogy ekkora mennyiség felkenése esetén az "egészséges fény" enyhe kifejezés ahhoz képest, ahogy az arcom kinéz púder nélkül. Sajnos a púder sem képes ezt kontrollálni, mert bár látszólag matt lesz a bőröm a felvitele után, érzem, hogy túl sok, ragacsos termék van alatta, ami nem éppen egy kellemes érzés.
Összességében nekem nem vált be. Valószínűleg elhasználom a maradékot, de biztosan nem fogom újravenni. Ugyanakkor nem teljesen rossz a termék, azoknak, akiknek alapvetően szép, egységes bőre van és csak egy kis fedésre és természetes hatásra vágynak tényleg beválhat. Bőrproblémákkal rendelkező társaimnak viszont nem ajánlom. Mindenesetre én a teljes árat sokallom érte, szerintem egyértelműen túl van árazva.
Ti próbáltátok a terméket?
Hogy vált be?

CONVERSATION

1 comments:

Andus said...

Tényleg ez most túl lett árazva. Ráadásul, ahogyan olvasom a tapasztalataidat, nekem sem lenne jó ez az alapozó. Pedig van egy másik Max Factor alapozóm, és az szuperul működik, bár ha sokáig használom, hajlamos ügyesen eltömíteni a pórusokat. Én is gondolkodtam ezen a darabon, de így most inkább nem, főleg hogy nemrégiben vettem újra egy BB krémet, akkor már inkább a bevált, viszonylag biztonságos terepen maradok.
Köszi a tesztet, hasznos volt! Mint mindig..:);)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...