Yankee Candle winter scents

 Mióta felfedeztem a Yankee Candle tartokat, azóta oda vagyok értük. Aki még nem ismeri a terméket, ez egy olyan kis tömörített színes viasztömb, ami párologtatóba, mécsesláng fölé helyezve felolvad és finom illatot áraszt. Egy tömb mérete 22 gramm, a felhasználási ideje kb. 8 óra a honlap szerint. Véleményem szerint sokkal tovább használhatók, mint 8 óra, ugyanis meglepő módon nem "elpárolognak", hanem fokozatosan megszűnik illetve gyengül az illatuk. Így összesen szerintem legalább az előírt idő többszörösét is kibírják. 



 Én mostanában kisebb darabokra töröm és úgy helyezem egy egyszerű, mezei párologtatóba (vizet nem kell hozzáadni!), mert így viszonylag gyakran tudom cserélgetni az illatokat. Az idők során több kedvencem is lett (Salted caramel, Child's wish, Sunset lake illetve a Home sweet home), azonban az idei ünnepi kollekcióból összesen három fogott meg igazán.
 Az Angel's wings (friss virágos, visszafogottabb illat), a Sugared apple (az előzőhöz hasonló visszafogott, friss, cukros, enyhén almás, vaníliás illat) és végül a Christmas memories (igazi karácsonyi fahéjas, mézeskalácsos ünnepi illat).
 

A budapestiek számára jó hír, hogy saját üzletük van a Dohány utca 92. szám alatt, de a honlapról rendelni is lehet. Ráadásul a karácsonyi kollekció most akciósan kapható, ilyenkor érdemes lecsapni, rájuk ha kipróbálnátok a termékeiket. 

A holnap az alábbi linken érhető el:

CONVERSATION

0 comments:

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...