Glamour napok - 2015 tavasz

Az utóbbi évek során a Glamour-napok nálam kihagyhatatlan volt. Eleinte szinte görcsösen rohantam üzletről üzletre, hogy meglegyen minden, amit kinéztem. Mostanra rájöttem, hogy felesleges ez a nagy sietség és izgalom, ugyanis a dolog lényege inkább a szórakozás kellene legyen a mellett, hogy ilyenkor kedvezményesen meg tudunk venni néhány kiszemelt terméket. Az utóbbi időben igyekszem olyan dolgokat vásárolni ilyenkor, amit amúgy is megvennék illetve azt, amire régóta vágyom, de sajnálom rá kiadni a teljes árat. Ha így vesszük a dolgot, az előbbi kategóriát így is úgy is megvenném, tehát, ha nem sikerül lecsapni rá, legfeljebb várok egy akcióig, az második csoport esetén pedig a "legrosszabb" eset, hogy a pénztárcám vastagabb marad.

A fentiek fényében idén is főként kozmetikumokat szeretnék venni.

A legfontosabb, amire szeretnék lecsapni, az egy H&M tornacipő (-20%), ugyanis a régit ősszel sikeresen összemostam valamivel és a korábban galambszürke cipőm bugyirózsaszín lett (nem, nem az a szép fajta....). 

Mostanában kiújult a bögremániám és rájöttem, hogy a karácsonyi kollekcióhoz nyáron nem igazán lesz hangulatom, így szeretnék beszerezni két vidámabb, csajos bögrét az F&F Home-ból (-20%). 

Utánpótlás lesz a L'oreal Casting Créme Gloss 535 (Csokoládé) árnyalata, amit évek óta használok és imádok (DM, -50%). Szintén elfogyott termék, amit pótolnom kell a Garnier Pure Fruit Energy arcradír (Rossmann, -40%). A Garnier BB krémem is lassan elfogy, ezt is szeretném pótolni (Rossmann, -40%). A L'oreal Skin perfection szérumom szintén fogyóban van és ezt nagyon megszerettem, szerintem ezt is újra fogom vásárolni (Müller, - 30%) illetve gondolkodom a Skin perfection szemkörnyékápoló krém beszerzésén is (Müller, - 30%).

Amire a leghosszabb ideje szeretnék lecsapni, az az Esteé Lauder Double Wear alapozó, úgyhogy azt hiszem, itt az ideje ezt is beszerezni (Esteé Lauder, - 20%).

Két termék van még, amiben nem vagyok biztos, hogy megveszem, az egyik a The Body Shop kamillás sminklemosó vaj (TBS, - 20%). Nem tudom, valóban megér-e ennyit ez a termék, bár tény, hogy más, hasonló kategóriába tartozó sminklemosó árban duplája ennek.

A másik kérdéses termék a Garnier Fructis Miracolous Olaj (Rossmann, -40%). Erről a termékről Krémmánián rengeteg jót olvastam, de így is sok hajápolóm van, úgyhogy még nem tudom, van-e értelmes megvenni.

Végül az utolsó dolog, amit sosem hagynék ki a Glamour-napokon, az egy fincsi kávé a McCaféban, ide általában Zsófival, a barátnőmmel szoktunk beülni függetlenül attól, hogy a vásárlást együtt vagy külön intéztük, így ilyenkor van idő átnézni a szerzeményeket és kifújni és felfrissíteni magunkat.

Ti mit szoktatok Glamour-napokon vásárolni?
Idén mire szeretnétek lecsapni?




CONVERSATION

15 comments:

Réka said...

Hamarosan én is elkészítem a listám. Elsősorban ruhákat veszek majd,illetve könyveket. Sminktermékek terén szerintem szempillaspirált, rúzst és korrektort veszek majd.

Queen of my mistakes said...

Nekem is lassan véglegesítődik (jaj, de szép szót kreáltam) a listám..:)

Mindenképpen szeretnék egyszínű pólókat (New Xorker, Takko), a szokásos utánpótlást a kedvenc Maybelline BB krémemből, egy Catrice vízálló-mattító púdert, és szerintem ennyi is a rövidke listám :D Rengeteg tételt ráraktam, aztán átgondoltam, hogy kell-e tényleg, és végül kihúzásra került. Arc meg testápolási termékek pl nem is kellenek most, mert már megvettem őket jóval a Glamour napok előtt akciósan.

SophiEl said...

Idén nagyrészt én is a szépségápolási termékek között válogatok majd kedvezményesen, de lesz még fehérnemű (F&F), cipő (Tamaris) és high-end simktermék (Lancome) is a zsákmányban. :) Ja, meg ilyenkor a Libri kuponnal veszem meg apukám születésnapi ajándékát.

Anna said...

Az a bögre nagyon cuki! :)

Én a L'Oréal új BB-jén gondolkodom, mert hamarosan elfogy az imádott Maybelline Dream Fresh. Lehet inkább azt kellene újravásárolnom, de hát a kíváncsiság... :P

http://moonangelstories.blogspot.hu/2015/03/my-spring-wishlist-2015-tavaszi_29.html Itt az én listám. :)

Anonymous said...

A H&M-ben a cipőre is vonatkozik a 20%???? Mert nekem is jól jönne egy tavaszi cipőcske

Unknown said...

A Garnier arcradírról írnál pár sort, légyszi :)

Csipkelány said...

Igen, mindenre. Homera is :) @Névtelen

Csipkelány said...

Köszi :)@Moon Angel

Csipkelány said...

:)@Réka

Csipkelány said...

:) Na igen, ez lehet, hogy nálam is így lesz még...@Mea (Nail Polish Maniac Blog)

Csipkelány said...

:)@SophiEl

Csipkelány said...

Én főként az illata miatt használom illetve a radírozó hatás miatt, nem várom tőle, hogy elmulassza a pattanásaimat, ezt nem is teszi. Csak alaposan tisztít :)@Patrícia Kutasi

Unknown said...

A szemkörnyékápoló engem is érdekelne, de szerintetek ezt éjszakára is lehet hazsnálni? Vagy a színezettsége miatt ez kifejezetten nappali?

Unknown said...

I just want to say thank you for sharing this post, because it's really amazing!
And I already can't wait for the new one!

Diana Cloudlet
http://www.dianacloudlet.com/

Anonymous said...

Szia, nem tudom, tudnál-e nekem segíteni, de most először megyek Glamour napozni, és nem igazán értem a kuponokat... Pl. a Rimmel kuponnal a Rossmannban csak 1 terméket, vagy akár többet is vásárolhatok egyszerre? Mert az kicsit hihetetlen a számomra, hogy akár az összes Rimmel terméket megvehetem féláron :D

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...