Aktuális kedvenc sorozatok


Az utóbbi években reneszánszokat élik a sorozatok, bevallom én is imádom őket, ezért most összegyűjtöttem néhányat, amit mostanában néztem és imádtam.

Első és legnagyobb kedvenc jelenleg a Devious Maids. Mivel a született feleségeket imádtam, nem volt kérdés, hogy az Eva Longoria keze nyomán annak mintájára elkészült sorozat is nagy siker lesz, legalábbis nálam biztosan. Egyszerűen imádom azt a fajta szarkasztikus humort, amit ez a két sorozat képvisel. Kicsit hajaz az egykori klasszikus brazil szappanoperákra, de azt sokkal kifinomultabb formában, igényesen teszi. 
Végső kétségbeesésemben, hogy minden kedvencem évadja lefutott, találtam rá a Suburgatory című sorozatra, ami egy New Yorkból a kertvárosba kötlöző apáról és lányáról szól jó nagy adag humorral fűszerezve, aminek fő céltáblái a kertvárosi lakók, akiknek az élete a grillpartik, szülői értekezlete és jótékonysági partik körül forog.

Az eddigiek közül talán a Pretty Little Liars iránti lelkesedésem a legkisebb, ugyanis a sorozat alapvetően jó, de már kicsit sok bőrt húztak le ugyanarról a sztoriról, ezért a sokadik évad után az ember már kicsit talán többet vár. Alapvetően viszont kellemes kis csajos sorozat, de magányos estékre nem ajánlom, ha valaki félős :)
Végül az utolsó a Jóbarátok, ami kicsit kilóg a sorból, hiszen ezt a könnyű, kilencvenes évekbeli szitkomot biztos mindannyian ismeritek, láttátok már. Mi nemrég kezdtük újra végignézni a részeket, ez az egyetlen a felsoroltak közül, amit a párommal együtt szoktunk nézni esténként. Egyébként nagyon mókás nézni, hogy milyen divat volt anno, előjönnek a régi frizurák, bő ingek és répanadrágok.
Nektek mi az aktuális kedvenc sorozatotok?

CONVERSATION

5 comments:

bdius said...

Pretty Litle Liars! ;) Nagyon szeretem, már nem tudom hanyadjára, de újra kezdtem nézni most... :D Illetve én néztem a Glee-t, Gossip Girl-t ♥ illetve a Downton Abbeyt. :) Jaj és most nyáron megnéztem a Londoni rémtörténeteket... :D De ezen kívül még néztem 1-2, de azok nem hagytak bennem mély nyomokat.
Az a "Suburgatory" tetszik, lehet belenézek. :D

Unknown said...

A Devious maids az egyik kedvenc sorozatom!A Pretty little liars-t imàdtam, de màr tényleg kezd unalmas lenni. Èn mèg nagyon szeretem nèzni a The Fosterst.

Annie said...

Fuh hát én bele sem merek gondolni mennyi sorozatot nézek most folyamatosan, illetve darálok. Én az az ember vagyok, aki egyszerre legalább ötöt követ :D Jelenleg amit darálok az a Bones -teljesen az elejétől, Született feleségek -szintén az elejétől- The Royals -ami nagyon GG-s -, Orange Is The New Black, New Girl, The 100. A szüneten lévő kedvenceim a Once Upon A Time, Reign, iZombie, American Horror Story, Jane The Virgin, Young&Hungry, PLL.

adrus said...

oh a devious maids nálam is kedvenc, imádnám, ha legalább naponta lenne új rész :D:D a prettyt én is meguntam már, ez az évadzáró nem tudom mi volt már.. béna :D a suburgatoryt viszont lehet meglesem, köszi a tippet :)

Unknown said...

Annyi helyről hallottam a PLL-ről, hogy lehet belenézek most már :) Inkább a nyomozós sorikban vagyok otthon, biztos rám férne egy kis változatosság.

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...