Feeling Glamorous

Tusfürdőkről ritkán írok a blogon, mert nem kötődik hozzá különösebb érzelem nálam, vagyis nem kötődött eddig. Viszont nyár közepén ébredtem rá, hogy nem sok kedvem van elővenni a nehéz, télies, krémes tusfürdőket, így hát elmentem a Rossmannba és hosszas szagolgatás után kiköttöttem a Palmolive Feel Glamorous sárkánygyümölcsös, radírozó szemcsés ultra megapink terméknél. Alig vártam, hogy kipróbáljam. 

A radírozó szemcsék egyébként nem igazán csinálnak semmit, bár amúgy sem ez volt a fő ok, amiért megvettem, hanem az illata, ami viszont isteni,  friss, kicsit - de nem túlzóan - édes, csajos és energikus. Mivel ezt az egy frissebb illatot szereztem be nyárra, így szerencsére még az ősz beköszönte előtt el is tudom majd használni, főleg, hogy a párom is néha besegít"(kezeket fel, akinek szintén rájár a barátja/vőlegénye/férje a cuccaira).

Nektek melyik a kedvenc nyári tusfürdőtök?

CONVERSATION

2 comments:

SophiEl said...

Én idény nyáron szinte végig a Body Shop kókuszos tusfürdőjét használtam - a naptejem is kókuszos (Hawaiian Tropic), megvettem hozzá -25%-al a HT. testkrémet és ezt bolondítottam meg a TBS tusival. :)
Lassan ideje lesz lecserélni a komplett kókusz-kollekciót... :)

Unknown said...

Nálam ez a tusfürdő a favorit :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...