Home sweet home

Két olyan lakberendezési bolt van, ahonnan tutira nem jövök ki üres kézzel, az Ikea és a Kik. Nemrég Viki Instagram oldalán láttam ezt a szuper fém, csipkés tárolót, úgyhogy ezzel a lendülettel robogtam is a Corvinban lévő Kik-be, hátha maradt még ezekből a gyönyörűségekből.
Persze maradt, sőt még néhány másik termék is beugrott mellé a kosaramba. A teás dobozt idéző vintage ékszertartó egyből megtetszett, úgyhogy nem is volt kérdés, hogy jön-e velem haza. Ráadásul mióta Marianna blogján láttam az ékszertárolós bejegyzését, azóta szeretnék hasonló dobozkákra lecsapni. Ami azt illeti, az ékszerkollekciómra ráférne egy alapos válogatás, mert sajnos a bizsuk hamar tönkremennek, elszíneződnek, így rengeteg ilyen sérült, kopott ékszert tartogatok, mert nincs szívem megválni tőlük. Viszont hordani sem hordom, mert nem nyújtanak valami szép látványt. Kíváncsi vagyok nektek van-e valami jó tippetek arra, hogyan lehet megőrizni a bizsuk szépségét illetve mit lehet tenni az elszíneződésekkel? 

Ékszerdoboz - 1590,-  Ft
Fa szív alakú dísz - 290,- Ft

Csipkés fémdoboz (nagy) - 1590 ,- Ft

CONVERSATION

10 comments:

Anna said...

Nagyon klassz dolgok. :)
A képek pedig igazán hangulatosra sikerültek. :)

Barbi (Beauty & Glamour Blog) said...

Ezt az ékszertárolót mikor vetted? Nagyon szép :)

Audrey80 said...

Még tükör is van a dobozban? De szép!

bdius said...

Nagyon szépek! ♥

Szandra - For Her blog said...

Szuper ez az ékszertároló és a képek is :)!

Lora said...

jujj de jó ez a tároló :) szeretem a KIK-et, olyan jó dekorcuccokat lehet találni olcsón. a bizsukat én mindig lekenem az első használat előtt átlátszó fedőlakkal, és így nem kopnak. :) időnként érdemes megismételni a műveletet, de én halványan látom is rajta, ha már megpattant a lakk.

Unknown said...

A KIK az én nagy kedvencem is ha lakberendezésről van szó! Legutóbb például egy "RELAX" feliratot sikerült zsákmányolni 290ft-ért(!)

dressylipstick said...

A képeket nézegetve azonnal rám tört a "kell, kell, kell" érzés, annyira klassz mindkét tároló. Most nekem is nagy kedvenceim az ilyen vintage stílusú dolgok, így újabb "csipkés" (és virágos) darabokat szereztem be az IKEA-ban. A kis méretű gyertyatartó mellé beszereztem ezt a két terméket: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/60236043/ és http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/80209901/
A előbbi akár ecsettárolónak, az utóbbi pedig a Joy, Cosmo, Glamour magazinok tárolására is jó lehet. :)

Timi said...

Ha szereted a KIK-et, akkor a PEPCO is a kedvenced lesz. Mostanában nyitja az üzleteit Pesten. Nekem már most jobban tetszik, mint a KIK :)

Butter Cookie Recipes said...

Appreciate yourr blog post

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...