Mi van a neszesszeremben?

Sokáig nem hordtam magammal neszesszert, mert nem igazán érdekelt, hogy délutánra kissé megkopik a sminkem, de mostanában szívesebben megigazítom napközben is. Valahogy 2016-ban ez is megváltozott, úgy érzem. A dologhoz persze nagyban hozzájárult, hogy anno a Pupa meglepett ezzel a nagyon cuki kis sminktáskával, ami tökéletes méret, mert éppen elfér benne minden, ami szükséges, de még kényelmeseb elfér a hétköznapi táskáimban.



Leginkább az arcomról szokott lekopni a festék, mert a kezemmel rendszerint támasztom magam munka közben vagy babrálok rajta, így a pirosító és a korrektor idővel eltűnik. Ezért a kistáskámban lapul egy Essence all about matt korrektor (020 - matte nude), mivel ezt itthon nem igazán szeretem használni reggelente, ezért napközben éppen megfelel egy kis kiigazításra. Mellé púder gyanánt a KIKO por állagú alapozóját (04 árnyalat) szoktam használni, mert ebben van egy kis sminkszivacs is, így nem kell ecsetet hordanom magammal. Szintén ilyen praktikus termék a Milani baked pirosító (05 Luminoso árnyalatban), mert ebbe is van tükör és egy mini ecset, ami tökéletesen funkcionál. 


E mellett egy szemöldökceruza (Avon glimmerstick - Dark brown), egy fekete szemceruza satírozós, szivacsos véggel (Pupa Multiplay- 09) és egy nude szájkontúrceruza (Essence - 11 In the nude), ami mindenhez illik. Ezek szintén olyan termékek, amiket reggel nélkülözni tudok vagy van belőlük másik, a célnak megfelelő.

E mellett általában egy rúzst és egy szájfényt is bedobok a többi termék mellé. A rúzs változik a leggyakrabban, jelenleg az Avon Plum verbena krémes rúzs és az Esteé Lauder Raspberry pop szájfénye volt nálam. Így gyakorlatilag bármilyen esti program jöhet, akár teljesen át is tudom alakítani a sminkemet délután.  
Végül a téli időjárásra tekintettel egy mini kézkrém is helyet kapott a táskában, mégpedig a The Body Shop Frostes Plum limitált kiadású krémje, ami sajnos nemsokára elfogy, úgyhogy várnom kell még rá egy évet. Ez sem egy olcsó termék, de igazán különleges az illata, úgyhogy az ünnepi szezonra biztosan beszerzem megint.

Néhány hét használat után azt mondhatom, hogy elégedett vagyok a táska tartalmával, minden szükséges benne van, mégsem túl sok és nem túl nehéz ahhoz, hogy minden nap magammal vigyem. 

Ti meg szoktátok igazítani a sminketeket? Miket visztek magatokkal napközben?

CONVERSATION

5 comments:

PAncsi said...

Nálam kézkrém és szájfény mindig van (utóbbiból több is :)
Sminket igazítani nem szoktam, mert szerencsére nem vagyok a könyökölős, arctaperolós fajta, így az arcsminkem majdnem mozdulatlan marad.
De kis nesszeszerem nekem is van a táskámban: szájfények, kézkrém, ajakápoló lakik benne :)

bokorbogi93 said...

Csatlakozom Pancsihoz. Nálam is általában csak szájfény és kézkrém szokott lenni :D

Anna said...

Kézkrém, mini fogkrém, kézfertőtlenítő, ajakápoló, valami élénk rúzs, púder, mattító lapocska, szemceruza, mini tükör és fésű. Ezeket szoktam magammal vinni minden nap. Ha csak pici táskát viszek magammal akkor púder-szemceruza és a szájfény vagy rúzs amit épp felkentem. :)

Szuper bejegyzés volt, nagyon szép az a kis neszesszer. :)

Kamilla said...

Amióta egyszer egy egyetemi tesi után gyakorlatilag letöröltem a szemöldököm, azóta szemöldökceruzát is hordok magammal, de egyébként csak púder szokott nálam lenni, meg esetleg korrektor :D Meg lassan lehet, hogy egy szempillaspirált is berakok, mert többször előfordult már, hogy egyszerűen elfelejtettem reggel spirálozni, és napközben iszonyúan idegesített :D

Audrey80 said...

Púder, rúzs, mattító lapok, fésű, körömreszelő, azt hiszem, ennyi :) Kézkrém van az irodában, azt nem cipelem.

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...