Teszt | Avon Nutra Effects testápolók

Éppen jókor érkezett ez a szuper csomag az Avontól, ugyanis elhatároztam, hogy elhasználom az itthon lévő testápolókat és végre renderesen hidratálom a bőröm. Bevallom eddig mindig elblicceltem a témát, nyáron a meleg miatt, télen meg hát... igazából nem is tudom, mi miatt. 
Nagyából két hete 1-2 napos kihagyásokkal viszonylag rendszeresen használom is a két Nutra Effects testápolót és meg kell mondjam, a chia magos máris nagy kedvenccé nőtte ki magát, úgyhogy kezdjük is vele.
A Nutra Effects intenzív hidratáló testápoló chia magokkal a leírás szerint chia mag és omega 3 tartalmának köszönhetően akár 48 órára is hidratálja a bőrt, ráadásul az ultra könnyű formula miatt nagyon hamar beszívódik. Szerintem teljes mértékben teljesíti, amit ígér: valóban nagyon könnyű, szinte vizes állaga van, ami pikk-pakk eltűnik a bőrben és puha, selymes érzést hagy maga után. Az illata friss és kellemes. 
A Nutra Effects mély tápláló testápoló mandulaolajjal mandulaolaj és omega 3 tartalmának köszönhetően védi a bőrt, mélyen táplálja és javítja a bőr állapotát. Szintén gyors beszívódást és 48 órás hidratáltságot ígér. 
Míg a chia magos társát inkább normál, kissé száraz bőrre szánták, addig ezt az igazán száraz, igénybe vett bőrre fejlesztették ki. Az állaga emiatt egy kissé sűrűbb, mint a chia magosé, de még így is nagyon hamar beszívódik. A beszívódás után azonban ennél egy kissé olajos utóérzet marad, amit a másiknál nem tapasztaltam, azt hiszem emiatt számomra ez egy kicsit intenzív, így a chia magos verzió az én bőrtípusomra jobban megfelel. Azt hiszem ár-érték arányban mindkettő jó vétel, 250 ml kb 1000,- Ft. Megsúgom, az októberi katalógusban érkezik a termékcsalád harmadik testápolója, a Nutra Effects intenzív regeneráló testápoló lenmag- és marulaolajjal

Nektek mi a kedvenc testápolótok?

CONVERSATION

0 comments:

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...