Teszt | Catrice HD Liquid Coverage Alapozó


Mióta munkahelyet váltottam, szó szerint nem jutok el nyitvatartási időben a drogériákba, úgyhogy megmondom őszintén kicsit le vagyok maradva az újdonságokkal. Ezért amikor pénteken sikerült beszaladnom egy Rossmannba, akkor láttam, hogy bizony már rég kipakolták a Catrice újdonságait, köztük ezt a fantasztikus csomagolású HD Liquid Coverage alapozót.
Elsősorban azon akadt meg a szemem, hogy mennyire vagány az egész kivitelezés, az üveg, a pipetta, egyszerűen profinak tűnt, nincs mit szépíteni ezen. Aztán amikor megláttam az árát (kb. 2200,- Ft), nem hittem a szememnek, hogy ez tényleg az. Legalább kétszeres árra számítottam még a Catrice esetében is. Nem gondolkodtam hát sokat, hogy bizony a 4 kapható árnyalat közül aznap egy velem hazajön, így sikerült kiválasztanom a 030 Sand beige árnyalatot, ami egy meleg tónusú világos rányalat.
A csomagolás szerint 30 ml-t rejt az üveg, bár első ránézésre nekem jóval nagyobbnak tűnik. A csomagolás, mint mondtam, szerintem egyszerűen mesés: elegáns, minőségi, praktikus és higiénikus. Sosem láttam még drogériában pipettás alapozót, de engem megvettek vele kilóra.  

 Természetesen kíváncsi voltam, mit tudhat, ugyanis azt ígéri, hogy hosszan tartó, magas fedést biztosít, anélkül, hogy olajos érzetet hagyna. A leírás szerint olyan, mint egy második bőrréteg. 

Első alkalommal valóban feltűnt, hogy mennyire híg és folyós, ezért borzasztó kevés is elég belőle, ráadásul tényleg fantasztikus a formulája, mert egyáltalán nem az a krémes, ragacsos, sűrű termék, amit egy alapozónál megszoktunk. Szinte "rászárad" a bőrre, mintha egy vékony fátyol lenne rajta. Nehezen lehet leírni ezt a különleges textúrát addig, amíg valaki ki nem próbálja, nem tudja igazán elképzelni. Ha jobban belegondolok egyetlen másik alapozót próbáltam, ami hasonló elven működik és ez az Esteé Lauder Double Wear. Azt kell, mondjam, ahhoz nagyon hasonló érzés ezt viselni. Egyszóval csodás.

Nem szoktam ennyire elragadtatni magam egy alapozó tesztelése során, de ez most tényleg telitalálat volt, különösen ilyen áron. Az egyetlen dolog, amiben egy kicsit csalódtam, hogy fél nap után átfényesedett, így azért egy újrapúderezés nem árt neki, az viszont igaz, hogy nagyon tartós és tényleg bőrszerű felkenve is. A fedése erős közepes, jól építhető.
 
Ha éppen alapozó vásárlás előtt vagytok, mindenképpen ajánlom, hogy tegyetek vele egy próbát. Ennyi pénzért ez a termék ajándék!

CONVERSATION

4 comments:

Anna said...

Nézegettem róla külföldi oldalakon bejegyzéseket, de mindegyik olyan sárgának és sötétnek tűnik. :-/

Unknown said...

Szia Száraz bőrre mennyire ajánlod?

SophiEl said...

Én jobban preferálom a pompás v csőrös csomagolásokat, de egyetértek h drogériás szinten ez az első alapozó, aminek ilyen a kiszerelése, nekem eddig csak a Diorskin alapozóm volt ilyen pipettás és folyós. :)
Ezt most nem fogom kipróbálni, de mindenképpen figyelemre méltó és jó h nem olyan rossz az ár-érték aránya mint a L'oreal Cushion-nak...

Csipkelány said...

Szia Niki!

Szerintem száraz bőrre is jó, legfeljebb használj hozzá intenzív hidratálót. Illetve nekem jobban bevált nedves szivaccsal felkenve, mert úgy talán természetesebb a végeredmény.

Sophi,
nekem nagyon bevált ez a pipettás, én nagyon rákattantam. Ráadásul nem maszatolja össze magát az üveg, míg a pumpásoknál a kupak meg a pumpa is tiszta alapozó egy idő után, hiába törölgetem le néha.

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...