Vichy - Aqualia Thermal próbacsomag

Régóta vágyom már egy teljes kiszerelésű Vichy krémre, de valahogy mindig sajnálom rá a pénzt. Tavasszal viszont több gyógyszertárban kaphatóak voltak a Vichy próbacsomagok, amelyekben 3-4 kis méretű terméket lehetett igen kedvező áron (kb. 1500,- Ft) beszerezni. Nem sokat gondolkodtam, egyből lecsaptam az Aqualia Thermal csomagra, amivel már egy ideje szemezek.
Lássuk is, mi volt a csomagban. Az első termék az ásványi anyagokban gazdag termálvíz spray, mely frissíti és nyugtatja a bőrt. A leírás szerint a tiszta vagy kisminkelt arcbőrre érdemes kb 20-30 cm-ről felvinni. Segít megerősíteni a bőr természetes védőrétegét, nyugtatja az irritált bőrt.

Bevallom, kipróbáltam már néhány fajta arcspray-t, de igazán egyik sem vált nélkülözhetetlenné az arcápolási rutinomban. Szerettem volna, ha nálam is megvan a wow élmény, de sajnos elmaradt. Időnként előveszem ugyan, de igazán látványos hatását nem érzem. Nem érzem, hogy kiváltana más terméket vagy sokkal több pluszt adna, ami miatt hiányozna. Előfordult, hogy a nagy melegben sminkelés előtt inkább ezzel fújtam be a bőröm, nem pedig krémmel kentem, kellemes volt, hamar beszívódott, de nagyjából ennyi.


Az Aqualia Thermal nappali hidratálókrém annál nagyobb sikert aratott:úgy, ahogy van IMÁDOM! A leírás szerint a vízmegtartó összetevőknek köszönhetően sokkal puhább, hidratáltabb és tömörebb lesz a bőr a használatát követően.

Már első használat alkalmával feltűnt, hogy mennyire jó illata van. Nagyon kellemes és friss. A textúrája egy normál és egy gélkrém közt van valahol félúton, szuper könnyű és egyáltalán nem hagy maga után zsíros érzést. Az én bőröm szinte azonnal beszívja az egészet. Hihetetlen puha és sima lesz az arcbőr a használata után és mivel nagyon hamar beissza a bőr, sminkelni is jól lehet rá. 

Végül a harmadik termék a parabénmentes, micellás 3 az 1-ben arctisztító. Ezzel kapcsolatban hasonlók az érzéseim, mint a termálvíz spray-vel. Nem érzem, hogy különösebben többet adna, mint bármely más hasonló termék. Ettől függetlenül végzi a dolgát: eltávolítja a sminket és szennyeződéseket, nem szárat és nem hagy maga után ragacsos érzést.
A csomagból egyértelműen az Aqualia Thermal nappali krém lett a kedvencem, úgyhogy előbb vagy utóbb mindenképpen be fogom szerezni ezt a szuper terméket. Ha nektek is megtetszett valamelyik, érdemes végiglapozni a Glamour-napi kuponokat, ugyanis a Vichy termékekre is lesz 20%-os akció.

CONVERSATION

3 comments:

SophiEl said...

Én is nagyon szeretem ezt az arckrémet, többet is elhasználtam belőle, de télen az én bőrömnek sajnos nem elég.
Viszont tényleg egy nagyon jó termék, érdemes beruházni rá. :)

Fanni said...

ugyan nem ehhez a poszthoz tartozik, de szeretném itt megemlíteni, hogy nagyon szeretem a blogod, és jó, hogy visszatértél. manapság aranykorukat élik a beauty bloggerinák, naponta jönnek ki újabb és újabb, nem túl egyedi blogok, és a régi 'veteránok' közül alig akad 1-1, aki még nem adta el a nevét. a Te blogod különleges, kissé életszagú, mert nem csak az megy itt, mint oly' sok máson: posztok tömkelege a több tonna ruháról, sminkről, amiket vettél/kaptál, egekig dicséred őket, mutogatod, hogy 18 éves korodra neked mindened Mac és chanel, és itt ki is merül a tartalom. illetve, talán Te vagy az egyetlen, akinél átjön ez a 'vintage' érzés, hogy itt nem csak egy hóbort ez, mert éppen ez a menő néhány éve. szóval én csak ennyit szerettem volna :)

Csipkelány said...

Sophi: Egyszer mindenképp beruházok rá, de egyelőre sajnálom az árát kiadni:)

Steff: Igazán jólestek a szavaid. Épp a minap gondolkodtam el ezen a blog témán, hogy mennyien vagyunk már és mit tudok én mutatni (főleg, hogy a videózást is abbahagytam). Egyébként magamon is azt vettem észre, hogy az idő múlásával teljesen mások lettek a preferenciák. Emlékszem, amikor elkezdtem, alig volt néhány sminktermékem, a szemhéjalapozót még csak hírből hallottam és eleinte nem volt más célom, csak, hogy minél nagyobb kollekciót építsek fel (mint ahogy azt a külföldieknél is lehet látni).Aztán rájöttem, hogy ennek semmi értelme nincs, ha nem szeretem és használom a termékeket, amik a polcon sorakoznak. Azóta próbálok időtálló dolgokat venni és kezdek rájönni, hogy mi vált be és mi az, amit hosszú távon is használni tudok és szeretnék. Persze mindig vannak aktuális trendek, egy-egy újdonság, amire elcsábul az ember, de azt hiszem ennyi belefér. :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...