Kávé


Recept:
1 adag kávé
1 adag tej
5 cl ír krémlikőr (vagy más krémlikőr)
méz
tejszínhab
fahéj, szegfűszeg

A pohár aljára csorgatunk egy kevés mézet, ráöntjük óvatosan a likőrt. A tejet tejhabosítóval fel kell habosítani és óvatosan ráönteni az eddigiekre, végül a kávét is beleöntjük. Nos ennek rétegesnek kéne lennie, valamiért nekem összeállt most, pedig a sima melangenál mindig sikerül. Igazából így is jó :) A végén tejszínhabot fújok a tetejére és megszórom a fűszerekkel (óvatosan)!
Azért szebb lenne rétegesen...

CONVERSATION

6 comments:

polarpanna said...

mmm... jhol néz ki.!!!
azt hiszem meg van a délutáni kávé...

Thündérke said...

nyamiiiiiiii *-*

tapmacska said...

Nekem így is nagyon tetszik. Most elgondolkodtam rajta, hogy meglepjem-e vele páromat (általában ő főz, mivel szakács). :)

Csipkelány said...

Huha, az nem könnyű :) Persze, lepd meg, biztos örülne neki. (bár nem tudom mennyire kritikus, nyilván ez ilyen házi módszer :D) Szeretem, mikor egy pasi főz, az enyém nem szakács, de ő is szokott :)

Agnes Ficzere said...

uuuuu ez nagyon gusztusos **,

Anett said...

Hú egy ilyet most úúgy lehúznék :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...