Filmajánló - Burlesque

Nem annyira új film(2010-es), de én csak most láttam és mondhatom, szuper. Nagyon igényes a maga nemében. Könnyed, szórakoztató. Imádtam a zenét, a ruhákat, a sminkeket és a többi hasonlót és ennek pont ez a lényege. Szerintem a sztori elég egyszerű, de nem is baj, nem kell túlbonyolítani, viszont a kivitelezés nagyon szuperül sikerült. Mindenkinek nagyon ajánlom.

A film leírása a Port.hu szerint:

"Ali (Christina Aguilera) egy vidéki lány, aki Los Angelesbe megy, hogy gyönyörű hangjával csinálja meg álmai karrierjét. Miután nem sikerül neki a felvételi a The Burlesque Lounge-ba, Tess (Cher) klubjában kezd el dolgozni pincérnőként, ám nem adja fel a harcot és tovább küzd, hogy sikerüljön megvalósítania álmát. Rövid időn belül Ali élete felpezsdül: új barátot szerez egy elismert táncos, új hódolót a csapos-zenész Jack és ádáz ellenséget egy féltékeny színésznő személyében. Amikor pedig egy menedzser is felajánlja neki a segítségét, Ali újra a színpadon találja magát."


Pár kép a filmből:















Előzetes:

Néhány jó jelenet:
But I am a good girl

Express





CONVERSATION

2 comments:

hajnal said...

ez egy nagyon jó film. érdemes megnézni! nincs benne olyan jelenet, ami ne lenne gyönyörű, és hozzá a zene isteni :))) én egy percig sem unatkoztam. imádom az ilyen filmeket!!!
szuper fotókat és zenéket osztottál meg, mindegyik a kedvencem :-)

Isabel H. said...

I like your Blog&burlesque *__*
How about following?
I hope so,
xoxo

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...