Royal spendour és Go, get bronzed tus

Bár az ünnepi időszak véget ért, egy különleges tus sosem fölösleges, mert bármelyik sminket fel lehet vele dobni, ráadásul sokféleképpen használható, hiszen nem csak tusvonal húzására lehet használni, hanem szemfesték fölé vagy az alsó pillasorhoz is. Így pár hete beszereztem ezt az arany színű Essence tust. A csomagolása egyszerű, nekem kicsit kislányos, de úgysem ez a lényeg, hanem ami benne van. Előnye, hogy átlátszó, tehát könnyen megtaláljuk, ha használni szeretnénk.
A Royal spendour árnyalatot vettem meg, akciósan 300,- Ft volt. Mennyiség: 5 ml. Az ecsete elég kényelmes, nem túl hosszú, nem is túl rövid, szerintem pont jó, tetszik, hogy elvékonyodó, mert nem szeretem azokat, amik csak egy vékony szálból állnak.
A színe szerintem nagyon szép, erős, egyenletes fedése van és nagyon szép fénye. Gyorsan megszárad, jó vele dolgozni és tartós is. Bár én mindig használok alá alapot is.

 A másik tus, amit beszereztem az a Catrice Go, get bronzed árnyalata, ami a nyári barna bőrön szépen fog mutatni. Nem túl feltűnő darab, mégsem megszokott.
A csomagolásáért nem vagyok túlzottam oda, először sosem tudtam melyik vége az ecset, melyik a tus.
Mennyisége: 1,7 ml, ami az Essence 5 ml-hez képest elenyésző mennyiség, árban pedig még akciósan is duplája, ugyanis 600,- Ft volt.
Az ecsete ennek rövidebb, de ez is kellemesen használható. A formája jó, szépen felveszi a festéket.

A szín pedig egy nagyon szép bronzos, csillogó árnyalat. Szerintem nagyon szép. Akár szemhéjpúder helyett is lehet használni, bár így még nem próbáltam. Egyébként állagra sűrűbb, mint az Essence, az inkább folyékonyabb, vékonyabb rétegben lehet felvinni, ez egy erősebb fedésű tus.



CONVERSATION

2 comments:

Unknown said...

A catrice-nek milyen szép színe van :).

Zsanett said...

Úúúú nagyon egyedi sminkeket lehet ezekkel csinálni majd :)
Üdv: janetsbeautyzone.blogspot.com

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...