D.I.Y. - Rusztikus őszi mécsestartó

Rettentően hiányzott már, hogy valami saját készítésű dekorációval dobjam fel a lakást. Mindig ráfogom, hogy nincs időm és energiám belekezdeni az ilyen csináld magad dolgokba, pedig ez a két mécsestartó konkrétan 10 perces művelet volt és egyszerűen imádom őket. Annyira kellemes őszi hangulatot teremtenek a rusztikus megjelenésükkel, hogy ha rájuk nézek rögtön kedvem támad egy jó könyv vagy film mellé bekuckózni.

Az elkészítésük tényleg roppant egyszerű, csak néhány régi gyertyapohárra (pl. Ikea, F&F), pár száraz faágra, egy ragasztópisztolyra és mécsesre van szükség. 

1.Első lépésben a faágakat különböző hosszúságúra tördeltem, ügyelve arra, hogy ne legyenek túl magasak, nehogy véletlenül lángra kapjanak.

2-3. Második lépésként a különböző hosszúságú ágakat felváltva ráragasztom a pohárra. Szerintem a ragasztópisztoly a legtökéletesebb, mert hihetetlenül gyorsan lehet vele dolgozni és pillanatok alatt megköt.

4. Belehelyezem a pohárba a mécseseket és meggyújtom őket és voilá, kész is!




Remélem nektek is tetszik!

CONVERSATION

2 comments:

Anna said...

Én is csináltam ilyet pár éve, még fehérre festett ágakkal is. Egy baj volt velük, a mécses melegétől lepotyogtak a kis ágacskák. Idén fahéjrúddal szeretnék majd csinálni. :)

Unknown said...

Váóóóóóó, ez nagyon jó! :) Szerintem meg fogom csinálni én is. Köszönöm az ötletet! :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...