New in

Nyaklánc - H&M (akciósan 700,- Ft)
Nem könnyű a nyár végi leárazásokon őszi darabokat kifogni, de nem lehetetlen. Legutóbb az F&F kollekcióban találtam rá erre a csinos, háromnegyedes ujjú kötött felsőre alig 2000,- Ft-ért, ami szerintem nagyon jó vásár volt. Hihetetlenül puha és kényelmes, mégis nagyon csinos viselet. Ráadásul tökéletes alap egy hangsúlyosabb, dekoratív nyaklánchoz. Már látom, hogy karácsonykor tökéletes párosítás lesz egy fekete harisnyával és a kedvenc arany flitteres szoknyámmal. De el tudnám képzelni egy piros kockás inggel és egy szoknyával is.

Az Orsay-ben szintén sikerült egy különleges darabra bukkannom (akciósan 2500,- Ft), ez pedig egy rojtos műbőr szoknya. Alapvetően szeretek nőiesen és elegánsan öltözködni, ugyanakkor néha szeretem megbolondítani a szettjeimet valami vagányabb darabbal, legyen az egy bőrdzseki vagy egy szokatlan cipő, esetleg kiegészítő. Pontosan ezért tetszett meg ez a rojtos műbőr szoknya is: a hossza és a szabása hagyományos, ezért akár az irodába is el tudom képzelni, viszont a bőrhatású anyag és a rojtok nagyon vagánnyá teszik. Gyakorlatilag a hozzá válogatott kiegészítőkön múlik, hogy elegánsabb vagy vamposabb irányba visszük-e el az egész megjelenést. 




Kíváncsi vagyok Ti mivel viselnétek ezeket a darabokat?

CONVERSATION

2 comments:

Netti (Szütyő blog) said...

Úhhh isteni a rojtos műbőrszoknya <3

Dii said...

Nagyon tetszenek a zsákmányolt darabok :) Most egy kicsit irigykedek is, mert elgondolkoztam, én mennyire unalmas dolgokat találok az üzletekben és talán pont ezért vásárolok magamnak nehezen mostanában :/

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...